Fotbal

Fotbal. CSM Câmpia Turzii – CS Florești 4-0

CSM Câmpia Turzii – CS Florești 4-0 într-un meci amical

CSM Câmpia Turzii a întâlnit în al trei-lea amical al verii pe CS Florești, câștigătoarea seriei ligii a IV-a din care face parte și echipa din Câmpia Turzii și tot odată câștigătoarea Cupei României faza județeană.

Cu absențe și de o parte și de alta, CSM-ul a dominat în totalitate meciul, deși în primele 20 de minute, CS Florești s-a arătat periculoasă în câteva situații de atac, iar în minutul 15 la o fază pe contraatac minge trece puțin peste poarta apărată de Rusu.

Minutul 36 al primei reprize, Rareș Bituleanu deschide scorul după o lovitură liberă impecabilă la colțul lung,  din 25 m.

Pauză CSM Câmpia Turzii – CS Florești 1-0

În repriza a doua,  după 6 minute de la fluierul arbitrului, numărul 10 al CSM-ului, Rareș Bituleanu, reușește dubla cu un gol superb de la peste 20 de metri.

În minutul 58, Ceclan primește o centrare de la Dănuț Ștefan, iar din 5  metri acesta reușește să marcheze pentru 3-0.

În minutul 69, Andrei Pintilie verticalizează pentru Dănuț Ștefan, driblează 3 adversari și inscrie pentru 4-0 stabilind scorul final.

CSM Câmpia Turzii  a început cu urmatoarea formatie: Rusu – Moldovan, Sur, Ozvada, Nicola, Olteanu, Indreica, Ceclan, Duma, Bituleanu, Dan.S (c).

Au mai intrat: Andrei Pintilie, Ghemes, Zadic, Oroian, Campean, Ludusan, Manaila

Director Sportiv: Paul Pintilie

Antrenor: Andrei Pintilie

Preparator Fizic: Lucian Valea

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS