<
Fotbal

Fotbal. CSM Câmpia Turzii nu s-a prezentat la meciul cu Victoria Cluj. „trage un semnal de alarmă pentru situația critică în care se “scaldă” fotbalul de multă vreme în Câmpia Turzii”

CSM Câmpia Turzii nu s-a prezentat la meciul cu Victoria Cluj, meci din cadrul etapei a XI-a din liga 4 de fotbal zona Cluj.

Staff-ul tehnic împreună cu jucătorii echipei de fotbal CSM Câmpia Turzii, au anunțat  că au luat decizia de a nu face deplasarea la Cluj pentru a „trage un semnal de alarmă pentru situația critică în care se “scaldă” fotbalul de multă vreme în Câmpia Turzii”

Iată comunicatul echipei de fotbal:

•Staff-ul tehnic împreună cu jucătorii au luat decizia de a nu face deplasarea pentru meciul cu Victoria Cluj. Am luat această decizie pentru a trage un semnal de alarmă pentru situatia critica în care se “scaldă” fotbalul de multă vreme în Câmpia Turzii .

•Autoritățile locale și conducerea clubului au obligația de a găsi soluțiile optime pentru salvarea sportului și a fotbalului din Câmpia Turzii.

Situatia sportului, al fotbalului “sportul rege” trebuie să fie o prioritate locală, națională și personală pentru fiecare din noi, pentru o societate mai sănătoasă în primul rând.

Cu respect pentru fenomenul fotbalistic și echipa Victoria Cluj ne asumăm cu bune și cu rele decizia noastră de astăzi

Situația mizerabilă în care a ajuns sportul din Câmpia Turzii este de multă vreme, jucători neplătiți de luni de zile, antrenori neplătiți de luni de zile și o stare permanentă de nesiguranță și neputință a scos în aceste zile la suprafață pierderea finanțării CSM-ului de către principalul finanțator (Primăria Câmpia Turzii) pentru lipsa de documente de la dosarul de finanțare.

Comisia care a analizează cerererile de finanțare a respins pentru a doua oară  CSM Câmpia Turzii

Motivele invocate de către comisia de evaluare a proiectelor depuse pentru finanțări nerambursabile de la bugetul local sunt:

  • declarația de desemnare a reprezentantului clubului/asociației
  • anexa 1.6 semnată de luare la cunoștință a tipurilor de cheltuieli neeligibile
  • dovada existenței surselor proprii de finanțare (10% din suma solicitată de la bugetul local) sau oferite de sponsori (scrisori de intenție, contracte de sponsorizare, alte forme de sprijin financiar ferm din partea unor terți)
  • document financiar emis de către o instituție financiară bancară din care să rezulte deținerea celor 10% surse proprii de finanțare
  • bilanțul contabil al asociației, la data de 31.12.2018
  • certificat fiscal din care să rezulte că asociația nu are datorii la bugetul de stat

În ultimii ani deși Primăria Câmpia Turzii a investit sume imense de bani în sportul din oraș banii nu au ajuns nici la sportivi nici în infrastructură!

Dorin Lojigan și-a manifestat public susținerea pentru sportul din Câmpia Turzii într-un interviu pentru Ziarul 21,

iar în această seară a revenit cu o declarație despre finanțarea sportului local: ”Primăria Câmpia Turzii a investit în ultimii ani cei mai mulți bani în sportul din localitate. Ne dorim ca, copiii noștri să crească sănătoși la noi în oraș, ne dorim ca sportul de performanță să-și continuie activitatea și vom investi în continuare. Avem banii pregătiți, dar ei se pot da doar în urma unor proiecte care sunt analizate de o comisie specializată. Reprezentanții clubului nu au depus documentele necesare pentru acordarea finanțării în prima sesiune. Noi avem banii pregătiți și suntem cu toate plățile la zi. Dovada este faptul că am organizat o a doua sesiune de finanțare dar din păcate din nou au fost documente lipsă de la dosar. Cum am specificat sunt un susținător al sportului, copiii din oraș trebuie să crească sănătos, sportivii care ne reprezintă orașul trebuie să fie recompesați astfel am demarat a treia sesiune de finanțare. Dacă nici acum nu depun actele clubul trebuie să își asume responsabilitatea”.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS