Fotbal

Derby-ul s-a încheiat nedecis, dar la Turda fotbalul a fost din nou rege. Sticla Arieşul Turda-CS Floreşti 2-2 (0-0)

Mult aşteptata confruntare dintre Sticla Arieşul Turda şi CS Floreşti a fost ocazia perfectă pentru iubitorii sportului rege de a retrăi bucuria pe care ţi-o oferă fotbalul indiferent de liga în care se joacă.

Sâmbătă, 14 aprilie, pe o vreme numai bună de fotbal şi în faţa unui public venit să-şi susţină favoriţii, turdenii au avut un început bun de partidă, însă, cu toate acestea, cele mai mari ocazii le-am trecut în contul formaţiei vizitatoare.

În minutul 14, Andrei Ursu a intervenit salvator în două rânduri blocând şutul lui Mariş şi, apoi, reluarea lui Dîrjan. În minutul 33, Florin Dan a executat cornerul direct pe poartă, dar goalkeeperul Tiuţ, atent, a îndepărtat pericolul. Dîrjan a şutat periculos pe finalul primului act, dar Ursu a fost la datorie şi, după prima parte a jocului, tabela a rămas nemodificată.

La două minute de la reluarea jocului, Văidean a şutat de la marginea careului, dar portarul Ursu a respins în lateral, acolo unde se afla Mariş, care a îndeplinit o simplă formalitate.

În căutarea golului egalizator, turdenii au pus mai multă presiune în jumătatea adversă şi, până la urmă, rezultatul nu a întârziat să apară. Lăkătuş şi Bituleanu au trecut de puţin pe lângă gol, dar egalitatea a fost stabilită în minutul 72.

După o combinaţie cu Silaghi, Chişu a pătruns în careu, dar a fost faultat de Truşcă şi arbitrul Horaţiu Feşnic, aproape de fază, a dictat lovitură de pedeapsă. Hotărât, Marcu, şi-a aşezat  balonul la punctul cu var şi a tras fără speranţă pentru portarul Tiuţ.

Finalul partidei a fost unul exploziv, în minutele de prelungiri fiind marcate încă două goluri, câte unu de fiecare parte. În minutul 90+1, Paleoca, aflat pe partea dreaptă,  a pătruns în careu şi a trimis în faţa porţii de unde Mărie a reluat pentru 2-1.

Ultima fază a meciului a adus şi golul egalizator. Oaspeţii au executat lovitura de colţ direct pe poartă, dar Ursu a respins până la Cucuruzan, care de la 15 metri, a restabilit egalitatea.

S-a încheiat 2-2 şi Sticla Arieşul Turda va evolua miercuri, 18 aprilie, în restanţa cu Unirea Tritenii de Jos.

 

Arieșul Turda: Ursu – Soporan, Ionescu, Cocoară, Marcu, Silaghi, Savu, Paleoca, Bituleanu, David, Chișu.

Au mai intrat: Florin Dan, Lăkătuş, Mărie, Mărginean, Moldovan

Antrenor: Artur Podar

 

CS Florești: Tiuț – Frătean, Trușcă, Părăvan, Corpodean, Kilin, Văidean, Someșan, Toader, Mariș, Dîrjan.

Au mai intrat: Bran, Cucuruzan, Rus

Antrenor: Călin Budişan

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.