<
Fotbal

Mihai Bode, antrenor Unirea Mirşid: „Arieşul Turda este o echipă care ar face faţă cu brio în Liga a III-a”

Sticla Arieşul Turda primeşte sâmbătă, 16 iunie, vizita formaţiei Unirea Mirşid pentru prima manşă din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a.

Tehnicianul celor de la Unirea Mirşid, Mihai Bode, a vorbit pentru Ziarul 21 despre obiectivul formaţiei pe care o conduce, dar şi despre alte aspecte pe care vă invităm să le aflaţi în cele ce urmează:

Mihai Bode, despre Sticla Arieşul Turda:

” Din ce m-am interesat este o echipă bună care ar face faţă cu brio în liga a 3-a, o echipă muncitoare, care aleargă mult şi care, din punctul meu de vedere, este favorită.

Despre obiectivul formaţiei pe care o conduce

„Din moment ce am câştigat campionatul în judeţul Sălaj, care nu are nicio echipă în ligile superioare, cu siguranţă îmi doresc să câştigăm barajul”.

Atuurile Unirii Mirşid

„Atuurile noastre vor fi omogenitatea echipei care joacă de câţiva ani împreună,  talentul unor jucători care vor să se afirme  şi meciul retur pe care îl vom juca acasă”.

Este pregătită Unirea să facă pasul în Liga a III-a?

„Financiar sunt câteva semne de întrebare, ca şi lot de jucători şi aria de selecţie având în vedere cum am mai spus mai sus, Sălajul nu are echipă de liga a 3-a,  suntem pregătiţi, dar trebuie să fim realişti. Fără sprijin financiar nu se prea poate şi aici ar trebui să se implice şi autorităţile judeţene dacă se va promova”.

Sursa foto:sportulsalajean

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS