Fotbal

O echipă puternică are nevoie de un public puternic! Toată lumea la stadion!

Sticla Arieşul Turda este campioana Ligii a IV-a şi câştigătoare a Cupei României, faza judeţeană, dar provocările nu se opresc aici. Cel mai important test, acela care le va deschide drumul spre Liga a III-a, va începe sâmbătă, 16 iunie, în primul meci, de pe teren propriu, cu Unirea Mirşid.

După foarte multă vreme fotbalul turdean are şansa să se ridice din conul de umbră în care a fost abandonat. În visul ăsta au crezut cei care azi formează Sticla Arieşul Turda şi cei care le-au fost alături din tribune.

Dar, de data asta, vorbele nu-şi mai au rostul, important e să le dovedim că suntem acolo. Să le aratăm că meciul lor de baraj este şi meciul nostru! Să le arătăm că ne pasă, că le putem fi alături, că putem face din stadionul turdean un loc al bucuriei.

Un meci pentru Turda, un meci pentru viitorul fotbalului turdean, un meci care depinde şi de noi.

Sâmbătă, 16 iunie, de la ora 18, suntem aşteptaţi cu mic cu mare la stadion fiindcă o echipă puternică are nevoie de un public puternic. Toţi pentru o echipă, toţi pentru Sticla Arieşul Turda! Noi vom fi acolo! Hai şi tu!

 

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS