<
Fotbal

Paul Pintilie despre meciul dintre ACS Florești și CSM Câmpia Turzii

 Rep.: Sfârşit de tur cu o înfrângere la Floreşti. Cum s-a văzut meciul din teren?

Paul Pintilie: Da, am terminat turul cu o înfrângere pe terenul campioanei en-titre, una dintre cele mai bune echipe din campionat .

Azi am făcut un meci bun pe care l-am început foarte bine cu 3 ocazii clare de gol plus o bară dar din păcate și azi am ratat foarte mult…și din nou greșim în apărare, și o echipă de calibrul Floreștiului te “penalizează”…

Rep.: Locul din clasament este unul nesatisfăcător. Aveți nevoie de întăriri?

Paul Pintilie: Nu este satisfăcător locul din clasament ne doream să avem alt parcurs, dar ce mă bucură că, având în vedere problemele care sunt la echipă, sunt mulțumit pentru ce am realizat în acest tur mai ales că am reușit să rămânem uniți și staff-ul și jucătorii să rămână lângă echipă.

Da, pot să zic că avem nevoie de întăriri dar nu este un lucru important să ne întărim…avem de rezolvat alte probleme mult mai importante. Că terminăm pe locul 9 sau pe locul 2..dar nu rezolvăm problemele financiare de infrastructură pe mine nu mă încălzește deloc…ce e important acum să rămânem accelași grup și din primăvară pentru că baieții care au rămas au dat dovada de mare caracter și nu au părăsit corabia în momentul în care era atacată!

Rep.: Urmează un meci greu la Mihai Viteazu, ați fi preferat ca prima etapă să se joace doar în primăvară?

Paul Pintilie: Da, urmează un meci greu la MV cu o echipă bună care nu trece printr-o perioada bună și va fi un meci de 1X2 în care se poate întâmpla orice.

Dacă vremea permite, având în  vedere că la MV este un teren bun, este de bun augur ca această etapă sa se joace acum pentru că în primăvară timpul e scurt și ar fi trebuit să jucăm intermediare.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS