Fotbal

Radu Blaga, Unirea Mirşid: „Nu tot timpul echipa favorită câştigă!”

Sticla Arieşul Turda şi Unirea Mirşid se întâlnesc sâmbătă, 16 iunie, de la ora 18, în primul meci al barajului de promovare în Liga a III-a.

Echipa turdeană, campioana Ligii a IV-a Cluj, a reuşit eventul şi se concentrează pentru meciurile de baraj.

Adversara de sâmbătă, Unirea Mirşid, s-a dovedit a fi una dintre cele mai ambiţioase formaţii din judeţul Sălaj şi a reuşit să obţină titlul de campioană în ultima etapă.

Deşi se afla pe locul secund, cu un total de 67 puncte, formaţia condusă de Mihai Bode  s-a impus pe teren propriu, scor 3-1, în faţa celor de la Cetatea Buciumi şi a profitat de eşecul liderului Dumbrava Galgau-Almaşului care a întâlnit, pe teren propriu, ocupanta locului 3, Rapid Jibou.

Ziarul 21 a stat de vorbă cu Radu Blaga, fundaşul central al celor de la Unirea Mirşid, care a vorbi despre această ediţie de campionat şi despre atmosfera din sânul echipei:

„A fost un campionat frumos cu un parcurs perfect pentru noi până când am avut o sincopă de 2 etape când am avut și ghinion,  apoi am avut cădere mentală. Apoi, suspans, pentru că am fost când  noi pe  primul loc, când Jibou, când Dumbrava. A fost tensiune, emoţii, dar la sfârșit o mare bucurie. Am meritat fiindcă am condus tot campionatul. Suntem ca o familie și în viața de zi cu zi. Suntem împreună și la bine și la rău. Avem o apărare bună și un joc de pase bun. Fiecare coleg de echipă se sacrifică pentru celălalt”.

Întrebat ce părere are despre echipa turdeană, Radu a răspuns:

„Am înțeles că vom întâlni o echipă care vrea promovarea, care face 4 antrenamente pe săptămână plus meciul din săptămâna premergătoare. Deci, vom întâlni o echipă bună, pregătită fizic și cu un obiectiv bine stabilit: promovarea în liga a 3-a.”

Despre obiectivul Unirii Mirşid:

„Obiectivul nostru a fost de la început să facem o echipă cât mai competitivă și cu oameni de caracter. Am reușit până acum iar dacă am ajuns aici încercăm să visăm frumos atâta timp cât se pleacă de la 0-0. La sfârșit vom vedea ce va fi. Noi sperăm şi de aceea este frumos fotbalul fiindcă  nu tot timpul echipa favorită câștigă !”, ne-a declarat Radu Blaga.

 

Sursa foto:sportul salajean

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS