<
Fotbal

Sticla Arieşul Turda a bifat a patra victorie în campionatul Ligii a IV-a

Sticla Arieşul Turda- Unirea Tritenii de Jos 8-0 (4-0)

Sticla Arieşul Turda a surclasat cu scorul de 8-0 formaţia Unirea Tritenii de Jos, sâmbătă, 16 septembrie, pe teren propriu, în etapa a IV-a a Ligii a IV-a de fotbal.
Gazdele au reuşit să iasă în evidenţă încă din prima rundă, Savu a tras primul semnal de alarmă la poarta lui Şuteu în minutul 5 când mingea a trecut alături.
Parafrazând golul, Dan Florin a trimis puţin pe lângă poartă în minutul 20, dar patru minute mai târziu, turdeanul nu i-a mai dat nicio şansă goalkeeperului Şuteu şi a deschis scorul.
Cinci minute mai târziu, Indreica a deviat în propria poartă şutul lui Lăkătuş, iar în minutul 33 Chişu a fost servit în faţa porţii şi a punctat pentru 3-0.
Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 34, când Savu l-a surpins pe portarul Şuteu cu un şut superb, scor 4-0.
La zece minute de la reluarea jocului, Silaghi şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, iar în minutul 60 Chişu a reuşit dubla. Dan Florin şi Tot au mai punctat până la final şi Sticla a bifat,astfel, a patra victorie în campionat.
Pentru turdeni urmează miercuri, 20 septembrie, etapa intermediară, în deplasare, cu CFR Dej, iar sâmbătă, 23 septembrie, vor întâlni, pe teren propriu, AS Viitorul Feleacu.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS