<
Fotbal

Sticla Arieşul Turda s-a impus într-un meci cu iz de derby

CSM Câmpia Turzii- Sticla Arieşul Turda 1-8 (1-5)

Dacă vă era dor de derby-urile de altădată dintre Arieşul şi ISCT rămâneţi cu el…cu dorul, adică, căci întâlnirile din ultima vreme nu mai pot avea pretenţia de derby-uri.
Astăzi vorbim de o altă ligă, a IV-a, şi de alte două echipe: Sticla Arieşul Turda şi CSM Câmpia Turzii. Întâlnirea de sâmbătă, 21 octombrie, contând pentru etapa cu numărul X, deşi privită ca una a orgoliilor a fost, în realitate, un bun meci de pregătire pentru Sticla Arieşul Turda, echipa care are drept obiectiv promovarea în Liga a III-a.
Fără nicio înfrângere în această ediţie de campionat, turdenii au arătat că sunt decişi să-şi îndeplinească obiectivul şi au dominat partida de sâmbătă de la un capăt la celălalt reuşind să se impună fără nicio emoţie.
Relaţiile de joc bine legate, determinarea şi luciditatea la finalizare au făcut din Arieşul o echipă capabilă să tranşeze soarta partidei în favoarea lor. În plus, evoluţia elevilor lui Artur Podar le permite suporterilor turdeni să viseze la o revenire a fotbalului turdean acolo unde îi este locul.
Silaghi a deschis scorul în minutul 4 al partidei, în urma centrării lui Savu, iar un minut mai târziu acelaşi Silaghi a reluat fără speranţă pentru goalkeeperul Căucean şi a majorat diferenţa. În minutul 7, Adrian Chişu a înscris golul cu numărul 3 pentru formaţia vizitatoare, în timp ce Silaghi a reuşit un hat-trick (min.13).
În minutul 15, Dan Ştefan l-a prins pe picior greşit pe portarul Ursu şi a marcat singurul gol pentru formaţia din Câmpia Turzii. În minutul 32, Alin Costea a încercat să-l suprindă pe portarul turdean cu un şut de la 18 metri, dar mingea a trecut pe lângă poartă.
Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 35 când Lăkătuş a înscris pentru 1-5.
Sticla Turda a condus ostilităţile şi după reluarea partidei reuşind să puncteze de trei ori prin Chişu, Silaghi şi Savu. Scor final: 1-8. Etapa viitoare, Sticla Arieşul Turda va întâlni, pe teren propriu, Someşul Gilău, în timp ce CSM Câmpia Turzii se va deplasa la Dej pentru confruntarea cu AS Viile.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS