<
Fotbal

Sticla Arieşul Turda s-a reunit cu gândul la Liga a III-a

Luni, 15 ianuarie, Sticla Arieşul Turda şi-a reluat pregătirile cu un obiectiv foarte clar şi anume promovarea în Liga a III-a.

Turdenii ocupă primul loc în clasamentul Ligii a IV-a cu un total de 46 puncte, la 9 puncte distanţă de principalele urmăritoare CS Floreşti şi Atletic Olimpia Gherla.

Până în acest moment, la capitolul noutăţi pot fi trecuţi Marian Ionuţ şi Cosmin Crăciun, care au semnat cu Arieşul încă de anul trecut, Marius Ionescu, venit de la Universitatea Cluj, şi Cristian Paleoca, junior de la Unirea Triteni. Csuli Raul, de la CSM Câmpia Turzii, se află în probe.

 

Gicu Tothăzan: „Suntem sută la sută pregătiţi pentru Liga a III-a”

„Ne dorim să promovăm, să aducem clubul la un nivel care să corespundă oraşului Turda şi să facem performanţă. Având în vedere condiţiile oferite jucătorilor, lotul pe care îl avem, locul din clasament şi pregătirea pe care o vom face eu zic că suntem sută la sută pregătiţi pentru Liga a III-a. Încercăm să aducem suporterii alături de noi, prin fotbal, prin spectacol, fiindcă fobalul trebuie să ofere şi spectacol, prin seriozitate, prin implicarea în societate încercăm să aducem oamenii din nou pe stadion, aşa cum a fost pe vremuri. O să dureze puţin, dar eu sper ca anul acesta, până în vară, când avem barajul, să avem câteva sute de spectatori la fiecare meci”, a declarat Gicu Tothăzan, director executiv Sticla Arieşul Turda.

 

Artur Podar: „Începem cu gânduri foarte mari”

„Începem cu gânduri foarte mari, la fel ca la începutul campionatului. În momentul de faţă avem 9 puncte avans, din punctul meu de vedere confortabil dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Trebuie să muncim, ceea ce am şi început de astăzi şi prin seriozitate, la final, prin cele două jocuri de baraj vom fi în Liga a III-a. Vor fi ambiţii din partea adversarelor care joacă cu prima clasată care a avut o evoluţie foarte bună în turul de campionat şi e normal să fie aşa. Vom avea emoţii ca la fiecare joc de până acum, ceea ce e normal înainte de fiecare evoluţie. Pot spune că îmi lipseşte un portar, mai ales că Lăcătuş Marcel are ceva probleme la mână şi poate ar mai fi un post de fundaş dreapta ca şi concurenţă. În rest, pe toate compartimentele suntem acoperiţi. Îmi doresc să ducem fotbalul turdean cât mai sus, am trăit cu fotbalul turdean chiar dacă într-o anumită perioadă s-au întâmplat lucruri pe care nu vreau să le discut, dar important este că s-a pus totul în mişcare şi există perspective de viitor, mai ales că factorii de conducere au creat condiţii şi creează în continuare”, a precizat antrenorul turdenilor, Artur Podar.

 

Ştefan Silaghi: „Ne dorim să ne bucurăm împreună cu suporterii de promovarea în Liga a III-a”

„Acum că am reluat pregătirea mă simt bine şi în pauza competiţională am făcut pregătirea şi sunt bine. Ne dorim foarte mult să promovăm în Liga a III-a, emoţiile îşi spun cuvântul, cred că se simt, dar încercăm să le facem constructive pentru binele echipei. Eu sunt sigur că vom câştiga campionatul şi apoi la baraj poate o să fie mai greu, dar trebuie să promovăm. Îi aşteptăm pe suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion, să ne susţină, mai ales pentru că majoritatea fotbaliştilor sunt din Turda şi ne dorim să ne bucurăm împreună de promovare”, a declarat jucătorul Ştefan Silaghi.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS