Fotbal

Sticla Arieşul Turda-Sănătatea Cluj 1-3 (0-2)

Sticla Arieşul Turda-Sănătatea Cluj 1-3 (0-2)
Sticla Arieşul Turda, eliminată din Cupa României
Miercuri, 15 august, în zi de sărbătoare, Sticla Arieşul Turda a primit vizita formaţiei Sănătatea Cluj într-un meci care a contat pentru etapa a II-a a Cupei României, faza naţională.
Sănătatea Cluj, formaţia care a produs multe surprize plăcute în Cupa României, s-a dovedit a fi şi de această dată echipa mai eficientă asigurându-şi prezenţa în următorul act al competiţiei.
Debutul partidei a fost unul echilibrat, iar prima ocazie am trecut-o în contul turdenilor. În minutul 10, Dan Florin a centrat în interiorul careului, David a reluat dar portarul Lăzăreanu, atent, a respins cu piciorul.
După minute bune în care au pus presiune în jumătatea adversă, oaspeţii au reuşit să deschidă scorul. Ceaca a primit o minge în adâncime, a scăpat singur cu portarul şi a înscris pe lângă acesta (min.22). Patru minute mai târziu, acelaşi Ceaca a pătruns în interiorul careului şi a şutat la colţul scurt lăsându-l fără replică pe portarul Pop.
La pauză, formaţia pregătită de Csaba Kis a intrat cu un avans de două goluri, scor 2-0.
Şi în debutul actului secund, Ceaca s-a dovedit la fel de periculos pe faza ofensivă şi a continuat să pună la încercare vigilenţa tânărului portar turdean care a prins mai multă încredere şi a avut câteva intervenţii salvatoare.
Cu şase minute înainte de finalul partidei, Dan Roman şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, la puţin timp după ce a fost introdus în teren, în timp ce Dup a redus din diferenţă (min.88) şi a stabilit scorul final: 1-3.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS