Fotbal

”U” Cluj trage tare pentru duelul cu Tritenii de Jos.

”U” Cluj trage tare pentru următorul meci de campionat, programat sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 17:00, pe terenul celor de la Unirea Tritenii de Jos.

 

„Șepcile roșii” au profitat de amânarea partidei cu Ardealul Cluj, care ar fi trebuit să se dispute miercuri, și s-au antrenat în Parcul Babeș.

 

„Am făcut un antrenament intens, de vreo 70 minute, la parametrii de joc. Manu are o lovitură de la meciul trecut (cu Real Fundătura – n. red.) și am zis să-l protejăm. Intrăm în programul normal, în regularitate, culminând cu meciul de la Tritenii de Jos. Victoria este obiectivul nostru principal. E importantă ca să ne facem traseul. Ardealul are încă un meci în Liga Elitelor și nu aveau jucători suficienți, și de aceeași grupă de vârstă. Până la urmă, performanța primează și dacă pe noi ne înțeleg alții, trebuie să-i înțeleg și noi”, a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

 

Înaintea duelului de la Tritenii de Jos, „U” Cluj ocupă locul 1 în Liga a IV-a, cu 58 puncte. ”Alb-negrii” au 19 victorii și un singur rezultat de egalitate. Viitoarea adversară a „studenților” este pe 10, cu doar 25 puncte. Partida se va disputa în cadrul unei restanțe din etapa a 17-a. În tur, „U” Cluj s-a impus cu 12-0 pe Cluj Arena.

Foto: Ziua de Cluj

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS