<
Fotbal

Universitatea Cluj a câştigat şi Cupa României

Cu un total de 82 de puncte, Universitatea Cluj a încheiat pe primul loc în Liga a IV-a. Clujenii au bifat nu mai puţin de 27 victorii şi un rezultat de egalitate şi aşteaptă meciul de baraj pentru promovarea în al treilea eşalon fotbalistic.

Până atunci, însă, şepcile roşii şi-au mai trecut în cont o victorie şi au câştigat Cupa României, faza judeţeană. Universitatea a întâlnit Gloria Cătina şi s-a impus fără probleme, scor 7-0.

Goga, Ionescu şi Lemac, de două ori, au punctat până la pauză, scor 4-0, iar după reluare acelaşi Goga a mai punctat de două ori şi Ionescu a stabilit scorul final:7-0.

Pentru clujeni urmează barajul pentru promovarea în liga a treia, unde vor întâlni Avântul Bârsana sau Lăpușul Târgu Lăpuș. Cele două formaţii se vor întâlni sâmbătă, la Baia Mare, în finala ligii a patra din Maramureș. Barajul de promovare este programat pe 17, respectiv 24 iunie, iar prima manșă va avea loc pe Cluj Arena.

Sursa foto:ucluj.ro

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS