campanie campanie
Fotbal

Gabriel Mocean: „Îmi doresc să fim campionii…”

Ziarul 21 a vorbit cu unul dintre antrenori din liga 4. Aplecat de la Câmpia Turzii și a format la Viișoara o echipă tânără care a uimit în câteva meciuri prin jocul bun din teren. Este vorba de Gabriel Mocean, antrenor la Victoria Viișoara.

Cu obiectivul declarat la începutul campionatului că principalul scop sunt creșterea de juniori, Gabriel Mocean ne-a mărturisit:

„În 2020 îmi doresc să fim campionii la juniori, suntem pe locul 2 la trei puncte de lider iar dorința noastră cred că este realizabilă. Talentul și munca copiilor de la Victoria Viișoara îmi dă curaj să sper! La seniori îmi propun în prima fază cât mai multe victorii. Am demonstrat că lotul, deși fără experiență, este unul valoros. Am avut câteva meciuri extraordinare făcute. Nu mă refer doar la victorii”

Întregul interviu cu Gabriel Mocean  îl puteți citi de luni, 16 decembrie în Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS