Fotbal

Gabriel Mocean: „Suntem fericiți că am legat 4 meciuri fără înfrângere”

Antrenorul echipei de fotbal Victoria Viișoara, Gabriel Mocean, a declarat pentru Ziarul 21, la finalul partidei contra celor de la Olimpia Gherla că este fericit pentru rezultat și pentru jocul băieților. Victoria Viișoara a învins Olimpia Gherla cu scorul de 1-0, gol marcat din penalty scos în minutul 90 al jocului.

A.S: Câteva cuvinte despre meci?

G.M: A fost un meci greu, dar eu zic ca am dominat meciul, în ambele reprize, ocaziile mai mari ne-au aparținut nouă și am avut rabdare și am fost și inspirat la schimbare când l-am introdus pe Herțeg, care a scos penalty. Eu zic ca a fosr penalty fără dubii. Parerea mea ca am mai avut un penalty, dar e bine ca a fost minutul 90 și nu au mai putut să revină. Suntem fericiți că am legat 4 meciuri fără înfrângere.

A.S: Ce ne puteți spune despre arbitraj?

G.M: Nu comentez arbitrajului

A.S: Ce ne puteți spune despre partea financiară a clubului?

G.M: Astăzi, băieții își iau primele de joc. Au intrat 50.000 lei în cont, mai urmează încă 50.000 mii. Suntem fericiți și băieții sunt fericiți. Așadar, echipa de puști de la Viișoara, reușește să uimească în liga a IV-a, având un egal contra CSM Câmpia Turzii și 3 victorii consecutive. După un început mai greu, nefiind familiarizați cu Liga a IV-a, iată că elevii prof. Mocean, prin muncă, determinare și ambiție, fac o impresie bună, chiar dacă, pentru unii, liga a IV-a înseamnă debutul în fotbal.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS