Handbal

Claudiu Rotărescu, românul de la HC Vise: „Cred că Potaissa Turda are mai mari şanse la victorie”

Sâmbătă, 10 februarie, Potaissa Turda va întâlni formaţia belgiană HC Vise BM în primul meci din cadrul optimilor de finală ale Cupei Challenge.

Belgienii au reuşit o dublă victorie cu PGU-Kartina TV Tiraspol, din Republica Moldova, cu 38-31 şi 41-32, ambele meciuri având loc în Belgia.

La  clubul belgian evoluează şi un român. Este vorba de Claudiu Rotărescu, portar la echipa a doua a clubului, o echipă formată doar din tineri. Rotărescu, care a fost portar la Marta Baia Mare, consideră că echipa turdeană porneşte cu prima şansă:

„Consider că Turda este o echipă puternică şi cred că  are mai mari şanse la victorie. Colegii mei cred că o să fie un meci extrem de greu, văzând ultimele rezultate şi palmaresul din trecut. Din păcate, eu nu o să particip, evoluez cu cea de-a doua echipă a clubului care este formată doar din tineri şi avem meci exact în aceeaşi seară”, a declarat handbalistul pentru Ziarul21.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS