<
Handbal

Dinamo Bucureşti- Potaissa Turda, meci oficial cu iz amical. Dinamo Bucureşti-Potaissa Turda 44-28 (18-15)

Marţi, 27 martie, etapa cu numărul 25 din Liga Naţională de Handbal Masculin a programat întâlnirea dintre Dinamo Bucureşti şi Potaissa Turda.

Interesaţi de un rezultat pozitiv în Norvegia, care să le asigure biletul în semifinalele Cupei Challenge, turdenii au mizat mai mult pe juniorii echipei, preferând, pe bună dreptate, să odihnească echipa de bază.

Bera şi Esteki au punctat pentru formaţia lui Ştefan Constantin, primul gol al turdenilor venind în minutul 4, graţie reuşitei lui Zacaciurin.

În minutul 12, gazdele s-au desprins la patru goluri, scor 8-4, şi până la pauză n-au forţat prea mult. De cealaltă parte se afla o echipă de tineri dornici să se afirme şi care, de altfel, s-au prezentat onorabil în faţa experimentatei echipe bucureştene. Daniel Pop a punctat de două ori consecutiv pentru formaţia lui Horaţiu Gal şi în minutul 24 tabela afişa 15-11.

Până la pauză, bucureştenii au mai punctat de trei ori în timp ce turdenii au mai înscris patru goluri, scor 18-15.

Aşa cum era de aşteptat, după reluare jocul a curs într-o singură direcţie transformându-se mai degrabă într-unul demonstrativ şi ca urmare s-au înscris nu mai puţin de 72 de goluri. A fost 30-22 (min.43), 36-24 (min.52) şi 40-27 (min.58). Scor final: 44-28.

În ultima etapă, Potaissa Turda va întâlni, pe teren propriu, formaţia CSM Focşani 2007.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS