<
Handbal

Festival handbalistic la Turda! 350 de copii prezenţi la ediţia a VI-a a Memorialului „Ioan Deteşan”

Vreme de trei zile, Sala de Sport „Gheorghe Bariţiu” din Turda a găzduit un adevărat festival al minihandbalului. Trei zile de handbal, dar, mai important, trei zile de bucurie în care frumuseţea acestui sport a fost împărtăşită unui public extraordinar.

Au participat 17 echipe din toată ţara fiind prezenţi în total  350 de copii născuţi în anii 2006-2007-2008-2009-2010.

„Memorialul „Ioan Deteşan” a ajuns la a 6-a ediție, a fost ediţia cu cea mai mare participare la nivel de minihandbal şi babyhandbal, 350 de copii care au jucat handbal cu zâmbetul pe buze. Au participat 17 cluburi din toată țara, sala „Gheorghe Bariţiu” fiind în ultimele 3 zile neîncăpătoare. Acest turneu a ajuns să fie unul din cele mai importante turnee din țară unde echipele participante joacă  handbal fără presiunea rezultatului care la această vârstă este esențială. Copiii au nevoie de joacă,  încercăm să-i aducem în sala de sport pentru a  practica un sport în general şi  handbal în particular. Copiii au primit drept recompensă o medalie şi diplomă pentru munca depusă la acest turneu. Mulţumesc colegilor de la echipele participante şi îi aştept şi anul următor”, a declarat, pentru Ziarul 21, Aurel Oroian care alături de Raul Marian s-a ocupat de organizarea şi reuşita turneului.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS