Handbal

Încă un sârb la Turda! Potaissa a pus mâna pe talentatul Nikola Arsenic

Talentatul handbalist Nikola Arsenic a semnat sâmbătă, 5 august, cu Potaissa Turda, echipă care l-a convins nu numai prin rezultatele de până acum dar şi prin proiectele pe care le propune. Aflat în plină ascensiune şi dornic de afirmare, Nikola a înţeles că la Turda găseşte exact ceea ce-i trebuie pentru îndeplinirea obiectivelor. Iar Potaissa Turda a mizat nu numai pe talentul jucătorului de doar 20 de ani, dar şi pe plus de vitalitate sârbească pe care-l va aduce la echipă.
Născut la Novi Sad, Arsenic a evoluat pentru Vojvodina şi a participat la campionatul european de tineret. La Vojvodina, Nikola a făcut echipă cu fratele său, Luka Arsenic, care evoluează pe postul de portar şi care a semnat în această vară cu formaţia Les Vikings de Caen.
„Nikola Arsenic a semnat un contract pe termen lung şi credem că va aduce un mare plus şi va face treabă bună alături de Rotaru şi Laslo pe linia de coordonare. Nikola are potenţialul necesar şi suntem convinşi că va fi ofertat de marile cluburi înainte să-i expire contractul cu Potaissa. Când am vorbit cu el era în negocieri cu alte cluburi, dar nu era decis, nu era convins. Proiectul Potaissa l-a convins şi după două săptămâni petrecute la Turda a decis să rămână alături de noi. Suntem încântaţi de alegerea lui, el e încântat de ceea ce a găsit la Turda şi cred că am făcut cu toţii o alegere bună. Încrederea e totală şi suntem convinşi că va aduce un mare plus echipei”, a precizat pentru Ziarul21 preşedintele Flaviu Sâsâeac.
Nikola Arsenic a evoluat şi în cele două partide amicale pe care Potaissa Turda le-a disputat în compania formaţiei CSM Făgăraş. Marele absent din tabăra Potaissei va fi Răzvan Pavel care va lipsi 6 luni.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS