<
Handbal

Ionuţ Rotaru: „Ne aşteaptă un an dificil, trebuie să fim conştienţi de lucrul acesta” (video)

„Le mulţumim tuturor celor care se află alături de noi, necondiţionat, meci de meci, zi de zi, le urez un sincer la mulţi ani, un an deosebit  şi să fie în continuare alături de noi pentru că ne mândrim cu publicul şi cu toată lumea care se află în jurul fenomenului handbalistic din Turda.

Ne aşteaptă un an dificil, trebuie să fim conştienţi de lucrul acesta, ne mândrim cu poziţia pe care o ocupăm acum, dar nu e de ajuns şi sperăm ca la sfârşitul anului când se trage linia să fim cât mai sus. Stamate cu experienţa pe care o are şi cu CV-ul lui ne poate învăţa lucruri noi şi asta este un avantaj. Îmi doresc să facem o ispravă, să ocupăm un loc cât mai fruntaş şi în Cupele Europene dacă se poate reface, să zic aşa, performanţa de anul trecut ar fi foarte bine şi, de ce nu, să încercăm să ne batem şi acolo pentru o binemeritată medalie de aur”, a declarat Ionuţ Rotaru.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS