Handbal

Potaissa Turda, dublă victorie cu CSM Făgăraş

Vineri, 4 august, Potaissa Turda a întâlnit, pe teren propriu, CSM Făgăraş în primul meci de verificare de la reluarea pregătirilor.

Turdenii au reuşit să se desprindă în debutul partidei, iar în minutul 14 aveau un avans de cinci goluri, scor 11-6. Elevii lui Horaţiu Gal au continuat să menţină un ritm bun şi în minutul 26 aveau un avans de şapte goluri, scor 17-10.

Au urmat momente bune pentru CSM Făgăraş care a înscris de patru ori consecutiv şi, cu două minute înainte de final, tabela afişa 17-14. Până la pauză, gazdele au mai punctat de două ori şi au intrat la cabine cu un avans de cinci goluri, scor 19-14.

Oaspeţii au reuşit să revină în actul secund şi au restabilit egalitatea, dar turdenii au avut ultimul cuvânt de spus şi s-au impus la limită, scor 31-30.

Sâmbătă, 5 august, în cea de-a doua întâlnire, rezultatul a fost tras la indigo, turdenii reuşind să se impună cu 31-30.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS