Handbal

Potaissa Turda, eliminată din Cupa României de Minaur Baia Mare Potaissa Turda- CS Minaur Baia Mare 28-34 (14-15)

Duminică, 17 decembrie, în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin,  Potaissa Turda a primit vizita formaţiei  CS Minaur Baia Mare.

Asoltanei şi Lazăr au punctat pentru formaţia turdeană, în timp ce oaspeţii au înscris primul gol abia în minutul 5 al partidei.

În minutul 9 tabela de marcaj afişa egalitate la 4, iar un minut mai târziu Cristescu şi-a dus echipa pentru prima dată în avantaj. Pe parcursul primei reprize, turdenii s-au aflat mereu la cârma jocului, dar n-au reuşit să se desprindă decisiv aşa că cea mai mare diferenţă a fost de două goluri.

Cu cinci minute înainte de finalul primei părţi, Cristescu a restabilit egalitatea la 12 şi tot egalitate am consemnat şi în minutul 28. Ragot a avut ultimul cuvânt de spus şi la pauză tabela de marcaj afişa 14-15.

Miza partidei şi-a spus cuvântul în actul secund când tensiunea a ajuns la cote maxime şi ritmul a fost unul alert.

La zece minute de la reluarea partidei, Halcă a înscris pentru 17-20, dar turdenii au reuşit să mai reducă din diferenţă, fără a restabili egalitatea. S-au remarcat portarul Pop care a avut o serie de intervenii salvatoare şi Ragot care n-a ratat nicio lovitură de la 7 metri fiind, de altfel, şi cel mai bun marcator al partidei.

Nervii au fost întinşi la maximum, iar turdenii au contestat unele decizii ale arbitrilor şi cu cinci minute înainte de final Savic a văzut cartonaşul roşu.

În minutul 58, Pop a trimis în poarta goală şi a punctat pentru 27-33. Crsitescu a mai punctat pentru echipa vizitatoare, în timp ce Zacaciurin a stabilit scorul final: 28-34.

Potaissa Turda: Varo, Ţengea, Fleşer-portari

Au marcat: Zacaciurin 5 goluri, Rotaru 3, Cântec 3, Lazăr 3, Thalmaier 3, Savic 3, Ignat 2, Adomnicăi 2, Arsenic 2, Asoltanei 2.

Antrenor: Horaţiu Gal

CS Minaur Baia Mare: Pop, Bucătaru-portari

Au marcat: Ragot  7 goluri, Câmpan 6, Pop  4, Lazic 4, Halcă 3, Cristescu 3, Căbuţ 3, Popescu 3, Marta 1.

Antrenor:Raul Fotonea

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS