campanie campanie
Handbal

Video. Fight to the finish! Potaissa Turda a demonstrat că e pregătită să aducă Cupa Challenge acasă

Luni, 14 mai, a fost o sărbătoare a handbalului, am trăit cu toţii la intensitate maximă şi împreună ne-am bucurat de reuşita formaţiei turdene.

Deşi s-au „mutat” la Cluj-Napoca pentru prima confruntare din finala Cupei Challenge, turdenii s-au simţit ca acasă, suporterii dovedind, încă o dată, că sunt al 8-lea jucător.

Aflaţi în faţa unui adversar necunoscut, A.E.K Atena, turdenii au avut nevoie de o scurtă perioadă de cunoaştere şi asta s-a reflectat şi pe tabela de marcaj, scor 6-5 (min.14).

Mai puţin experimentaţi şi cu o echipă constituită în vara anului trecut, grecii au produs o mare surpriză reuşind să ajungă în finala competiţiei, aşa că, având obiectivul deja îndeplinit, se aflau în postura echipei care nu mai are nimic de pierdut şi care poate să surprindă prin ambiţie şi dăruire.

Doar că, de data asta s-au lovit de o formaţie pregătită şi decisă să profite de şansa pe care singură şi-a construit-o şi care le-ar putea aduce trofeul mult râvnit.

Dacă în minutul 24, Potaissa avea un avans de 6 goluri, scor 12-6, pe finalul primului act grecii au reuşit să recupereze şi s-au apropiat la 3 goluri, scor 14-11.

Turdenii au revenit motivați de la cabine și au controlat repriza secundă  iar la 5 minute de la reluarea jocului s-au desprins la 7 goluri, scor 19-12.

Portarul Ionuţ Irimuş a prins o zi mare şi a fost de neînvins iar, pe faza ofensivă, turdenii au fructificat aproape toate ocaziile avute şi cu zece minute înainte de final aveau un avans de 10 goluri, scor 27-17.

Atmosfera din Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost de-a dreptul incendiară, fiecare atac al turdenilor fiind însoţit de aplauzele suporterilor, aşa că toate  acţiunile au fost construite pe ritmul susţinut al galeriei şi, în aceste condiţii, rezultatul nu putea fi decât unul pozitiv. S-a terminat 33-22, un rezultat care ne dă speranţe, un rezultat care a smuls multe zâmbete, multă bucurie şi care a dovedit încă o dată, dacă mai era cazul, că marea familie a handbalului turdean e pregătită să-şi treacă în palmares un trofeu european.

Potaissa Turda- A.E.K  Atena  33-22 (14-11)

Potaissa Turda: Irimuş, Varo, Fleşer-portari

Au marcat: Asoltanei 7 goluri, Cîntec 7, Ghiţă 7, Szoke 4, Thalmaier 2, Zacaciurin 2, Adomnicăi 1, Iancu 1, Ignat 1, Savic 1.

Antrenor: Horaţiu Gal

 

A.E.K Atena: Syngaris, Radulovic-portari

Au marcat: Mylonas 7 goluri,  Hoggas 4, Georgiadis 3, Vrazalica 2, Zampounis 2, Dompris 1, Lokken 1, Nikolaidis C. 1, Nikolaidis P.1.

Antrenor:Nikolaos Grammatikos

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS