<
Handbal

Hrvoje Cekovic (HRK Gorica): Pentru că vom juca acasă avem șanse de 60% să câștigăm

Potaissa Turda a pierdut prima manșă a dublei eliminatorii din European Handball League, contra croaților de la HRK Gorica, scor 24-26. După meci Hrvoje Cekovic (HRK Gorica) a oferit o scurtă declarație de presă:

Rep.: Felicitări pentru victorie. Te-ai așteptat să câștigi în Turda?

Hrvoje Cekovic: Fiind sportiv, mereu te aștepți să câștigi, oriunde ai merge. Dacă echipa este bună, trebuie să te provoci să învingi echipele mai bune. Sunt o echipă foarte bună, ne-am uitat la video-urile lor, au o pregătire bună pentru acest joc, dar pregătirea noastră a câștigat azi.

Rep.: 2 goluri în plus, e destul, pentru al doilea joc din Croația.

Hrvoje Cekovic: Când am văzut cum merge jocul, ne-am așteptat să credem în mai mult, poate, dar ne mulțumim cu ce avem și să sperăm că va fi destul, pentru că vom încercăm să câștigam mai mult în Croația.

Rep.: Este greu să joci fără public? Chiar dacă este un meci în deplasare?.

Hrvoje Cekovic: E puțin diferit, pentru că publicul te motivează și sunt o mare parte din joc, dar trebuie să ne împacăm cu această situație. Rep. Înainte de joc șansele erau de 50-50. Care crezi că sunt șansele pentru echipa ta?

Hrvoje Cekovic: Acum este puțin diferit pentru că vom fi acasă, poate 60-40%.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS