Judo

Furtună Nicolae şi Nagy Alpar au participat la Campionatul European de Judo Veterani

În perioada 14-17 iunie 2017, la Zagreb (Croaţia) a avut loc  Campionatul European de Judo Veterani – concursul individual.

La concurs au participat în total 790 de sportivi. Ca şi număr de participanţi clasamentul a fost condus de Franţa – 210 sportivi, Italia – 96 de sportivi şi Germania – 71 de sportivi.

România a fost reprezentată de 8 sportivi şi în final a ocupat locul 18 din 31 de ţări.

Locurile fruntaşe au fost ocupate de Franţa: 24 medalii de aur, 21 de argint şi 30 de bronz, Rusia: 10 medalii de aur, 12 de argint şi 14 de bronz şi Germania: 8 medalii de aur, 11 de argint şi 12 de bronz.

Câmpia Turzii a contribuit la lotul României cu 2 sportivi: Furtună Nicolae şi Nagy Alpar – antrenor de Judo la CSM Câmpia Turzii.

Furtună Nicolae a participat la categoria M1 -81kg şi după ce a trecut în primul tur de un reprezentant al Ucrainei, a fost  învins de un francez, care în final a câştigat locul 1.

Nagy Alpar, antrenorul de Judo de la CSM Câmpia Turzii a participat la categoria M2 -73kg şi a fost învins în turul al doilea de un reprezentant al Rusiei care în final s-a clasat pe locul 3.

“Mulţumim sponsorilor noştri Clubul Rotary Câmpia Turzii – sponsorul principal, SC Agrosel SRL şi CSM Câmpia Turzii, fără de care nu am fi putut participa la acest mare concurs”, a declarat antrenorul de la CSM Cîmpia Turzii, Nagy Alpar.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS