campanie campanie
Fotbal

Juniorii A1 Victoria Viișoara bat tot ce le iasă în cale

Au bătut liderul cu 2-0 și produc supriza. Forma de excepție pe care o arată Victoria Viișoara nu este deloc surprinzătoare.

Gabi Mocean se bazează pe jucători polivalenți, talentați și muncitori. Drept dovadă sunt ultimele jocuri făcută de viișoreni atât la nivelul seniorilor cât și la nivelul juniorilor.

Juniori A1 au trecut de liderului campionatului, Sporting Apahida, cu scorul de 2-0 ( 0-0) după un meci în care și-au arătat valoarea. Pentru viișoreni a marcat, două goluri extrem de importante, Hegheduș, în min. 58 din lovitură liberă și minutul 80. Facem precizarea că oaspeții sunt la prima înfrângere.

A fost un derby adevărat cu două echipe dornice să arate că merită să fie în topul clasamentului.

Victoria Viișoara a avut parte de o surpriză din partea elevilor de la Școala Gimnazială Viișoara.

„Am avut parte de o galerie numeroasă din partea elevilor de la Școală Gimnazială Viișoara! Tribunele au fost pline. Le mulțumesc pentru susținere! Multumesc băieților pentru joc și în special lui HEGHEDUȘ, care a fost, în sfârșit omul meciului!”, a declarat antrenorul echipei Victoria Viișoara, Gabriel Mocean, pentru Ziarul 21.

Viișoara este pe locul doi, la 3 puncte de liderul Sporting Apahida, pe care tocmai ce l-a învins.

Gabi Mocean a trimis următoarea echipă în teren: MIHEȘAN-BACIU, COVACI, CIUBUC, BITULEANU-FLOREA-LINGURAR, VARGA, MĂRGINEAN-PETROVAN, HEGHEDUȘ G. Au mai jucat Varga O, CIUNGAN T., Rus G.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS