<
Karate

Turdeanca noastră de aur! Maria-Simina Morar, dublă campioană mondială la karate

La doar 11 ani, turdeanca Maria-Simina Morar cucereşte lumea cu talentul ei. Medaliată în numeroase concursuri naţionale şi internaţionale, Maria Simina Morar este membră a  echipei C.S.Politehnica Cluj-Napoca şi este antrenată de sensei Eva Kerekes, antrenor emerit şi maestru emerit al sportului.

Palmaresul tinerei sportive este impresionant, iar munca, pasiunea şi dăruirea de care dă dovadă au transformat-o într-un sportiv de succes şi o mândrie pentru municipiul Turda.

Susţinută neîncetat de părinţi, Maria îşi continuă drumul spre succes şi reuşeşte să impresioneze de fiecare dată prin ambiţia afişată şi prin puterea de care dă dovadă.

A VII-a ediţie a Campionatului  Mondial de Karate, WUKF, organizată pe Dundee Ice Arena în Scoţia, a reprezentat un nou moment important în cariera tinerei sportive.

Desfăşurat în perioada 12-17 iunie 2018, evenimentul sportiv a adunat la start 2283 de sportivi din Europa, America de Nord, Centrală şi de Sud, Asia şi Africa, în total fiind 43 de ţări şi 85 federaţii.

Sportiva noastră a obţinut patru medalii, două de aur, una de argint şi una de bronz, după cum urmează:

Locul 1 – kata individual

Locul 1 – kumite individual

Locul 2 – kata echipe

Locul 3 – kumite echipe

De remarcat este faptul că naţionala României este lideră în clasamentul pe naţiuni cu 109 medalii, 43 de aur, 31 de argint şi 35 de bronz, fiind urmată de Statele Unite ale Americii cu 78 medalii şi Slovacia cu 40 medalii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS