<
Sport

Paul Pintilie a fost ales membru în cadrul AJF Cluj

Oficialul celor de la Unirea Tritenii de Jos, Paul Pintilie, a fost ales de către reprezentații echipelor de liga a IV-a, în Comitetul Executiv al AJF Cluj.

Paul Pintilie a fost ca un ghimpe în coasta conducerii AJF Cluj, având multe certuri și conflicte cu cei ce conduc fotbalul clujean, în speță cu Vasile Marc, președintele Asociatiei Județene de Fotbal Cluj.

Paul Pintilie a dus lupte grele cu AJF Cluj, fiind cel mai suspendat personaj din fotbalul clujean în 2017. A stat pe tușă nu mai puțin de 50 de meciuri. Paul Pintilie a fost suspendat un an de Comisia de Disciplină a AJF Cluj, însă a câștigat la FRF, iar sancțiunea primită a fost anulată

De altfel, la ultimele alegeri pentru șefia AJF, Unirea Triteni a fost singurul club din liga

:În urma ședinței de astăzi din cadrul AJF Cluj , Paul Pintilie a avut onoarea să fie ales membru în comitetul executiv, de echipele din liga IV.
Cu ajutorul tuturor, cred și sper că vom schimba direcția greșită în care se îndreaptă fotbalul clujean, iar în ședințele comitetului executiv, Paul Pintilie, cu siguranța va apăra interesele echipelor din liga IV, nu cum s-a întamplat din păcate până acum, și se va lupta, asa cum îl știți, pentru ca NOI, cluburile, să progresăm și să avem condiții cât mai bune
Totul pentru fotbalul clujean.
Hai Unirea si
Bine ati venit la munca!!
#familiaUT ” a fost mesajul postat pe pagina oficială a echipei Unirea Triteni

Primul meci din noul campionat pentru echipa condusă de Andrei Pintilie, se va desfasura sâmbătă, 1 septembrie, cu începerede la ora 11:00, pe terenul Tritenii de sus, împotriva celor de la Unirea Iclod.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS