Sport

Remiză între Sticla Arieşul Turda şi ACS Unu Fotbal Club Gloria Sticla Arieşul Turda – ACS Unu Fotbal Club Gloria 1-1 (0-1)

Vineri, 19 aprilie, în etapa cu numărul XXIV, Sticla Arieşul Turda a primit vizita formaţiei ACS Unu Fotbal Club Gloria.
Prima ocazie importantă am trecut-o în contul gazdelor, în minutul 10, când Varodi a reluat, de la 10 metri, peste poartă o minge venită din corner.
Şase minute mai târziu, Vitan a primit o pasă în adâncime şi a şutat din careu în blocaj, iar portarul Mureşan a reţinut fără probleme. Oaspeţii au încercat să surprindă echipa turdeană pe contraatac, dar apărarea acesteia a fost la post, cel puţin până în minutul 39 care a adus şi primul gol al partidei. În urma unui corner executat de Nalaţi, mingea a ajuns cu şansă la Stoianof care a şutat la colţul din dreapta portarului, lăsându-l fără replică.
Cu un minut înainte de finalul primului act, Paleoca a reuşit o incursiune pe partea stângă şi a pasat în careu pentru Bria, dar acesta a şutat slab şi portarul Mureşan nu a întâmpinat probleme.
La pauză tabela de marcaj afişa 0-1.
În minutul 56, în urma unei combinaţii cu Oltean, Paleoca a pătruns în interiorul careului şi a şutat puternic, dar goalkeeperul bistriţean fiind la post a respins în corner.
În minutul 59, Chiş a combinat în careu cu Lemnaru dar, în ultimul moment, oaspeţii au reuşit să trimită în corner.
Turdenii au restabilit egalitatea în minutul 72. Chiş a executat o lovitură de colţ şi, din 9 metri, Ionescu a reluat cu capul fără speranţă pentru portarul Mureşan.
Pe final de meci, gazdele au forţat victoria dar s-au lovit de apărarea gazdelor şi de portarul Mureşan. S-a încheiat 1-1 şi pentru Sticla Arieşul Turda urmează confruntarea cu CS Minaur Baia Mare.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.