Rugby

„Gold 2017”, sărbătoarea rugby-ului din Câmpia Turzii

 Sâmbătă, 16 decembrie, în sala de spectacole „Mircea Mihăşan” din Câmpia Turzii a avut loc Gala Rugby-ului local „Gold 2017”, eveniment ajuns la ediţia a IV-a. Momentul, organizat de CS Şoimii Câmpia Turzii, CSM Câmpia Turzii,  Federaţia Română de Rugby  şi Complexul „La Broscuţa”, s-a bucurat de o audienţă numeroasă fiind cu adevărat o zi a superlativelor.

Rugby-ul este o stare de spirit şi asta s-a putut vedea şi în cadrul evenimentului de sâmbătă care a încununat un an de excepţie, un an în care rugbyştii noştri şi-au îndeplinit toate obiectivele şi au adus un nou titlu naţional după o pauză de 5 ani.

Cei mici, dar şi cei mari, susţinătorii şi părinţii lor, s-au bucurat de momentul festiv în care amintirile frumoase din cadrul competiţiilor au prins din nou viaţă, iar parcursul lor competiţional a fost trecut în revistă de antrenorul Fetiţă Valentin şi frumoasele doamne Elena Moga şi Adina Maier, amfitrionii întâlnirii.

Deşi a fost un an greu din toate punctele de vedere, după cum afirma antrenorul Fetiţă Valentin, rugbyştii noştri au reuşit până la urmă să participe la competiţiile dedicate categoriei lor de vârstă şi, mai mult, să pună Câmpia Turzii pe harta rugby-ului local.

Prezentarea echipamentului de joc pentru anul 2018 a fost primită cu mult entuziasm de tinerii sportivi care au avut parte de o mare surpriză din partea organizatorilor.

Momentul mult aşteptat a fost cel al  acordării premiilor:

Cel mai bun jucător al anului, la categoria U10, de la Şoimii Câmpia Turzii, a fost desemnat Buţurcă Nicolae.

Cel mai bun jucător al anului, la categoria U12, de la CSM Câmpia Turzii a fost desemnat Albert Ianis.

Jucătorul turului, categoria U8, CSM Câmpia Turzii a fost Rus Andrei.

Jucătorul turului, categoria U10, Şoimii Câmpia Turzii, a fost Chiorean Luca.

Jucătorul turului, categoria U12, CSM Câmpia Turzii a fost Tudor Gheţa.

Antrenorul anului a fost declarat Valentin Fetiţă.

Au mai primit distincţii pentru susţinerea şi implicarea în activitatea rugbystică: Ioo Cristian, Albert Adrian, Horea Crişan, Rus Ovidiu, Buţurcă Marcel,  Florea Gligor, Rus Sorin şi Sabău Gheorghe.

Nici Ziarul 21 nu a fost uitat şi, aşa cum s-a întâmplat şi în anii precedenţi, am primit şi noi o diplomă pentru susţinerea şi mediatizarea activităţii rugbystice.

Şi pentru că suntem în apropierea Crăciunului iar în sală s-au aflat numai copii cuminţi şi talentaţi, Moş Crăciun şi-a făcut apariţia şi a oferit fiecăruia câte un dar.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS