Rugby

Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda s-a impus în faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS), ciclul liceal

Joi, 26 aprilie, s-a desfăşurat la Cluj-Napoca faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS), ciclul liceal. S-a jucat în sistem fiecare cu fiecare iar liderul a fost Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda, care s-a calificat la faza interjudeţeană.

Clasamentul se prezintă astfel:

  1. Liceul Teoretic „L.Rebreanu” Turda
  2. Liceul Tehnologic Nr.1 Cluj-Napoca
  3. Colegiul Tehnologic de Telecomunicaţii „Augustin Maior” Cluj-Napoca

„Ne-am prezentat la această competiţie foarte încrezători în forţele proprii. Am venit după trei ani consecutivi în care am obţinut titlul judeţean la rugby licee şi anul trecut locul 3 la faza naţională. Ne-am pregătit exemplar şi rezultatul a venit. Mulţumim frumos organizatorilor, respectiv domnului profesor Gheorghe Sabău care se implică an de an în toate activităţile rugbystice şi este un adevărat mentor al acestui sport. Eu am o stimă deosebită faţă de dânsul, mai ales că mi-a fost profesor la Universitate. Mulţumim şi domnului profesor Boar Romulus care de asemenea s-a implicat în organizarea competiţiei. În continuare sperăm să obţinem un rezultat bun şi la faza zonală de la Braşov (Halchiu) de săptămâna viitoare şi calificarea la naţionale”, a declarat pentru Ziarul 21 profesorul-antrenor Bogdan Pop.

Sursa foto: facebook

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS