<
Rugby

Rugbyştii din Câmpia Turzii, la primul antrenament în aer liber/video

Rugbyştii U 8 şi U 10 de la Şoimii Câmpia Turzii şi cei U 12 de la CSM Câmpia Turzii au desfăşurat sâmbătă, 24 martie, primul antrenament în aer liber.

Pentru rugbyştii din Câmpia Turzii urmează sâmbătă, 31 martie, prima etapă a returului care se va desfăşura la Timişoara. Antrenorul Fetiţă Valentin a vorbit pentru Ziarul 21 despre obiectivele formaţiilor pe care la conduce:

„Se vede lipsa antrenamentelor de afară, în sală e una, afară e alta. Şi terenul este greu, dar, aşa uşor, începem să ne mişcăm chiar dacă condiţiile sunt aşa cum sunt şi mă refer aici la teren. Sper ca în prima etapă totul să fie puţin mai altfel adică să fie puţin mai cald fiindcă am avut destule probleme. Totuşi, ne-am mobilizat şi se pare că astăzi avem o zi frumoasă şi putem să ne îndeplinim obiectivele, adică să jucăm, să ne simţim bine, să ne reluăm pregătirile. Obiectivele sunt la cei mici, la Şoimii U 8, să ne consolidăm poziţia locului 3, la U 10 la fel şi la U 12 să ne clasăm în primele patru echipe de pe Transilvania.

Va fi greu în prima etapă a returului de la Timişoara, aşa cum am precizat, copiii n-au avut jocuri faţă de alte cluburi care au mai mişcat, unii chiar au mai avut câte un turneu şi asta se vede. Mai avem trei antrenamente până la prima etapă şi dacă reuşim să le facem tot afară, eu zic că ne vom apropia de ceea ce am fost şi în turul de campionat.

Am mai şi pierdut jucători în această pauză competiţională, dar aşteptăm să treacă şi sărbătorile de Paşti, să mergem la selecţie, să mai aducem noi jucători la toate cele trei categorii de vârstă. Practic, selecţia se face continuu. Am preferat ca atunci când facem selecţia să desfăşurăm antrenamentele afară, copiilor le place să joace afară, iar rugby-ul este un sport care se joacă afară”, a concluzionat antrenorul Fetiţă Valentin.

video:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS