Rugby

Sărbătoarea rugby-ului! Gala rugby-ului din Turda şi Câmpia Turzii şi-a desemnat câştigătorii

FeSâmbătă, 15 decembrie, în Sala de Spectacole a Teatrului „Aureliu Manea” din Turda s-a desfăşurat a V-a ediţie a Galei rugby-ului din Turda şi Câmpia Turzii. Evenimentul a fost organizat de RC Şoimii Turda în parteneriat cu CS Şoimii Câmpia Turzii, Federaţia Română de Rugby, Primăria, Consiliul Local Turda şi Salina Turda.
A fost o zi a bucuriei, o zi de sărbătoare pentru rugbyştii din Turda şi Cîmpia Turzii care au fost răsplătiţi astfel pentru munca, dăruirea şi pasiunea de care au dat dovadă.
Amfitrionii întâlnirii, Fetiţă Valentin şi Adina Maier, au trecut în revistă reuşitele sportivilor de la RC Şoimii Turda şi CS Şoimii Câmpia Turzii, filmuleţele şi materialele power point completând perfect prezentarea. În plus, surprizele muzicale au făcut deliciul celor prezenţi care au fost introduşi în spiritul sărbătorilor de iarnă.
Prezent la eveniment, Gheorghe Sabău, director de dezvoltare în cadrul Federaţiei Române de Rugby, a avut un mesaj pentru cei prezenţi:
„Vă mulţumesc pentru invitaţie şi vreau să felicit organizatorii, copiii şi părinţii şi pe toţi cei care sunteţi aproape de acest fenomen.Ceea ce faceţi dumneavoastră, ceea ce încercăm să facem împreună este de a fi alături de copii, de a-i creşte în valorile pe care rugby-ul ni le oferă sau pe care dorim să le transmitem: prietenie, solidaritate, respect şi fair-play. Şi acesta cred că este lucrul cel mai important. Pentru toate acestea vreau să vă felicit, să vă mulţumesc şi să vă promit că, atât cât putem noi ca Departament şi Federaţie, vom fi mereu alături de dumneavoastră şi vă spun că orice efort am face nu este prea mare atunci când este vorba de viitorul ţării noastre şi al copiilor noştri. Sărbători Fericite tuturor, La Mulţi ani şi împliniri pe toate planurile!”.
„Felicităm copiii şi vă asigurăm că şi în viitor vom încerca să asigurăm sume cât mai mari necesare pentru a putea promova sportul, iar copiii să se poată desfăşura cât mai bine.Vă doresc la mulţi ani, sănătate, fericire şi felicitări domnului Fetiţă pentru implicarea de care dă dovadă”, a fost mesajul domnului Ginel Călugăr, reprezentantul Primăriei Turda.
Momentul mult aşteptat a fost cel al acordării premiilor:
Jucătorul anului, RC Şoimii Turda-Herchi Dragoş
Jucătorul anului, CS Şoimii Câmpia Turzii (U 10)-Dominic Bogdan
Jucătorul turului de campionat, RC Şoimii Turda (U 10)-Trif Ioana
Jucătorul turului de campionat, CS Şoimii Câmpia Turzii (U 10)-Rus Andrei
Premii speciale: Belea David, Crişan Tudor şi Maier Răzvan.
Au fost oferite diplome colaboratorilor şi celor care au fost aproape de rugbyşti în acest an.
Nu a fost uitat nici Ziarul 21 care a fost premiat pentru promovare media a activităţii rugbystice.
Şi pentru că suntem în apropierea Crăciunului iar în sală s-au aflat numai copii cuminţi şi talentaţi, Moş Crăciun şi-a făcut apariţia şi a oferit fiecăruia câte un dar.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS