Fotbal

Sticla Arieşul Turda continuă seria rezultatelor bune! Turdenii au învins AFC Odorheiu Secuiesc

Sticla Arieșul Turda- AFC Odorheiu Secuiesc 1-0 (0-0)
Vineri, 9 noiembrie, în etapa cu numărul 12 a Ligii a III-a la fotbal, Sticla Arieşul Turda a bifat a cincea victorie din această ediţie de campionat. Turdenii au învins la limită, scor 1-0, AFC Odorheiu Secuiesc, formaţie pregătită de Alpar Meszaros şi aflată pe locul 9 în clasamentul Seriei a V-a.
Turdenii au avut un început mai bun de meci, dar acţiunile lor în jumătatea adversă n-au avut finalitate. În minutul 8, Paleoca a trimis până la Lemnaru, dar şutul acestuia a fost slab şi nu i-a pus probleme goalkeeperului Nagy. Acelaşi Lemnaru a reluat periculos, 17 minute mai târziu, de la 10 metri, lateral dreapta, dar portarul Nagy, atent, a intervenit salvator.
Oaspeţii au echilibrat jocul, lucru reflectat şi pe tabela de marcaj care a rămas nemodificată până la finalul primei părţi.
După reluare, turdenii s-au mai apropiat în câteva rânduri de poarta lui Nagy dar acţiunile lor au rămas fără rezultat.
În minutul 76, formaţia pregătită de Alpar Meszaros a irosit şansa de a înscrie. Acatrinei şi Cucuruzan n-au avut soluţii în faţa porţii şi la faza imediat următoare, în urma unei combinaţii cu Varodi, Paleoca l-a învins pe goalkeeperul echipei vizitatoare şi a punctat pentru 1-0.
Cu două minute înainte de final, oaspeţii puteau restabili egalitatea, după ce Varodi a respins greşit până la Balint, care a reluat, din poziţie bună, într-un adversar.
S-a încheiat 1-0 şi Sticla Arieşul Turda continuă seria bună. Ultimele cinci etape au fost fructuoase pentru formaţia pregătită de Constantin Olariu care a bifat patru victorii şi o remiză. Etapa viitoare, Arieşul se va deplasa pentru confruntarea cu CS Iernut.

Sticla Arieșul Turda- AFC Odorheiu Secuiesc 1-0 (0-0)
Sticla Arieșul Turda: Pop – Chiș, Ionescu, Cocoară, Marcu, Florin Dan (min.61, Bria), Paleoca (min.86, Selegean), Savu, Salcău (min.75, Dup), David, Lemnaru (min.46, Varodi).
Antrenor: Constantin Olariu

AFC Odorheiu Secuiesc: Nagy – Musea, Mintaș, Stăncuțu, Locotuș, Chifu, Tanko (min.32, Balazsi), Cucuruzan, Balint, Acatrinei, Vekas (min.84, Ungur).
Antrenor: Alpar Meszaros

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.