Fotbal

Sticla Arieșul Turda – Gloria Bistrița 1-1 (foto)

Arieșul Turda a terminat la egalitate scor 1-1, meciul contra celor de la Gloria Bistrița, meci desfășurat vineri, 18 octombrie pe teren propriu, partidă ce a contat pentru etapa a IX liga 3 de fotbal.

Prima repriză ia găsit pe turdeni foarte ofensivi, având multe ocazii de poartă, fazele la poarta lui Albuț au curs pentru elevii antrenați de Constantin Olariu.

În minutul 12, Gloria Bistrița beneficiază de un corner, apărarea turdeană respinge și pornesc pe un contraatac mingea ajunge la Savu a cărui șut este prins de portarul Gloriei.

În minutul 14 Sticla beneficiază de un corner dar reluarea cu capul sticlarilor este reținută de portar.

În minutul 15 Arieșul continău să atace însă șutul lui Varodi la colțul scurt este reșinut de portar, iar la câteva minute distanță Bria prinde un șut foarte frumos dar portarul se află din nou la datorie.

În minutul 36, Savu prinde o torpilă care trece puțin pe lângă poartă, iar la trei minute distanță același Savu după ce triblează 3 jucători adverși trimite pericolos de la 30 de metri puțin pe lângă poartă.

 

Repriza a doua a început cu o lovitura liberă a Gloriei Bistrița, mingea trimisă periculos de Chirlejan este reținută fără probleme de Pop.

În minutul 4, turdenii se aruncă în atac iar după o 3 pase frumoase Bria centrează în mijlocul careului însă Varodi nu ajunge la minge.

În minutul 21 Gloria Bistrița în urma unei faze de atac șutează puțin pe lângă poarta lui Pop, care în minutul 21 are din nou emoții după o centrare de pe partea dreaptă când mingea este reluată din nou pe lângă poartă.

În minutul 78, Paleaoca deschide scorul , după o centrare acesta reia cu capul în poarta lui Albuț

În minutul 85 fază mare a sticlarilor când Erick Oltean primește o minge în interiorul careului dartrimite în apărătorii Gloriei,

În minutele de prelungire, Nalați reușește sî egaleze după un lob peste portarul turdean.

Ultima fază a meciului a a avut-o tot turdenii când au beneficiat de o lovitură liberă de pe partea dreaptă de atac, însă mingea trimisă de Indreica a fost oprită de zidul Gloriei.

S-a Terminat 1-1, iar pentru Arieșul Turda urmează meciul din deplasare în compania ceor de la Avântul Reghin

 

Arieșul Turda: Pop – Cimpoeșu, Selegean, Cocoară, Marcu, Paleoca (Indreica 85`), Savu (Ititesc 70`), Salcău, Bria (Fl. Dan 67`), Cobârzan (Oltean 67`), Varodi.

Antrenor: Constantin Olariu

Gloria Bistrița: Albuț – Milandru, Birtalan, Patca, Meșter, Băldean (Aydin 85`), Chirlejan, Georgiță (Curtuiuș 79`), Nalați, Cazan (Suciu 84`), Stoianof

Antrenor: Dan Matei

Publicată de Ziarul 21 pe Vineri, 18 octombrie 2019

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS