Fotbal

Sticla Arieşul Turda şi-a reluat pregătirile! Antrenorul Constantin Olariu: „Un joc consistent şi să urcăm câteva locuri în clasament, acesta este obiectivul”

Luni, 14 ianuarie, lotul formaţiei Sticla Arieşul Turda s-a reunit pentru prima oară în acest an la Stadionul Municipal, acolo unde se vor desfăşura în perioada următoare şi antrenamentele.
Formaţia pregătită de Constantin Olariu se va pregăti pe plan local şi va efectua un cantonament la începutul lunii februarie. Olariu va avea la dispoziţie acelaşi lot care a încheiat turul campionatului, singura noutate fiind plecarea jucătorului Denis Dup.
Până în acest moment, turdenii au planificat un singur amical, cu Universitatea Cluj, pe 26 ianuarie, în Parcul Babeş.
„La mulţi ani şi toate cele bune în anul nou. Astăzi (n.r, luni, 14 decembrie) ne-am reunit după o vacanţă destul de lungă. Ne dorim să facem o pregătire bună, să facem un joc, dacă se poate, şi mai consistent şi să urcăm câteva locuri în clasament. Acesta este obiectivul nostru. Urmează să definitivăm programul de pregătire, în sensul de a face un program de jocuri amicale. La ora asta avem cu certitudine, pe data de 26 ianuarie, un amical cu Universitatea Cluj, în Parcul Babeş.
Avem mai multe oferte, urmează să ne gândim bine în aşa fel încât programul să curgă lejer şi să fie eficient.
În privinţa lotului, sunt aceiaşi jucători cu care am terminat, mai puţin Onicaş care n-a mai venit şi şi-a reziliat contractul şi Denis Dup. La capitolul veniri, nimic, s-ar putea să apară ceva, dar o să vedem. În perioada de transferuri apar tot soiul de oferte şi, în funcţie de ce avem nevoie şi ce ni se oferă, o să vedem dacă se mai face vreun transfer.
Vrem să facem un cantonament, probabil din 4 februarie, sperăm să prindem toţi jucătorii, atunci vom trage mai tare şi probabil vom sta la Băi la Turda. Suporterii să aibă încredere că echipa va continua să muncească şi să practice un joc bun şi ne dorim să urcăm cât mai sus astfel încât ei să fie mulţumiţi. Pe de altă parte, îi aşteptăm la fiecare meci să vină să ne susţină”,a declarat antrenorul Constantin Olariu.
Alex Savu: „Sper să strângem mai multe puncte decât în tur”
„Aştept cu nerăbdare să începem pregătirea, cred că ne va aştepta o perioadă puţin mai grea, trei-patru săptămâni, în care antrenamentele vor fi mai mult fizice. Aşteptăm să înceapă campionatul şi sper să strângem mai multe puncte decât în tur şi să terminăm pe locurile 5-6. Cred că acesta ar fi un obiectiv realist în momentul de faţă. Suporterii trebuie să aibă răbdare, unii trebuie să lase răutăţile şi lucrurile negative pe care le au în gând sau în suflet şi să încerce să susţină necondiţionat această echipă pentru că avem nevoie de ei, pentru că împreună vom fi mult mai puternici. Sperăm să vină mai mulţi suporteri la stadion pentru că în ultimul timp s-a tot pus această problemă că nu sunt jucători turdeni la echipă. Acum suntem mai mulţi turdeni şi n-ar mai trebui să existe motive de nemulţumire. Sperăm să vină alături de noi şi să ne susţină cu sufletul”, a precizat Alex Savu.
Sticla Arieşul Turda face parte din Seria a V-a a Ligii a III-a şi ocupă, la finalul turului, locul 8 în clasament. Cu 7 victorii, 3 remize şi 5 înfrângeri, turdenii au acumulat 24 puncte.
Returul campionatului este programat pe 1 martie. Turdenii vor întâlni, în deplasare, CS Gaz Metan Mediaş 2. În meciul tur, Arieşul Turda s-a impus la limită, scor 1-0.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.