Fotbal

Sticla Arieşul Turda, victorie în ultimul meci din acest an pe teren propriu Sticla Arieşul Turda-CFR II Cluj-Napoca 1-0 (1-0)

Vineri, 23 noiembrie, în etapa cu numărul 14 a Ligii a III-a la fotbal, Sticla Arieşul Turda a primit vizita formaţiei CFR II Cluj, echipă aflată pe locul III în clasamentul Seriei a V-a.
Formaţia pregătită de Alin Minteauan a pus probleme încă din debutul partidei, aşa că primul minut a adus şi prima fază notabilă la poarta lui Pop Rareş care a intervenit cu o mână salvatoare şi a respins în corner mingea expediată de Cătălin Itu.
O nouă ocazie poate fi trecută în contul oaspeţilor în minutul 12, când Roş Denis a pătruns pe partea stângă şi s-a apropiat periculos de poarta lui Pop, care, ieşit în întâmpinare, a blocat şutul acestuia.
Clujenii au reuşit un joc bun şi au pus mai multă presiune în jumătatea adversă, dar acţiunile lor au rămas fără finalitate, de remarcat fiind şi evoluţia goalkeeperului Rareş Pop, care a intervenit salvator în câteva rânduri.
Şi cum în fotbal ocaziile se răzbună, elevii lui Constantin Olariu au reuşit să puncteze cu puţin timp înainte de finalul primei părţi. În minutul 41, Paleoca a trimis înşelător de la 17 metri, dar mingea a fost deviată în corner. Salcău a executat cornerul, iar Paleoca a reluat cu capul şi l-a lăsat fără replică pe portarul Rus.
După reluare, turdenii au pus presiune în jumătatea adversă, fără a reuşi să finalizeze, dar replica oaspeţilor nu a întârziat să apară. În minutul 65, Adrian Pop a trimis din lovitură liberă în bară, iar două minute mai târziu Cazan a reluat periculos cu capul, dar Pop, atent, a îndepărtat pericolul. Finalul a fost unul tensionat, clujenii aflându-se în căutarea golului egalizator. John Essel Kofi a reluat, în minutul 89, pe lângă poartă, iar fluierul final a adus bucurie în tabăra gazdelor. Turdenii s-au impus la limită, scor 1-0, bifând a 7-a victorie din această ediţie de campionat.
Sticla Arieşul Turda a acumulat 24 de puncte şi va întâlni etapa viitoare, ultima a turului de campionat, în deplasare, ACS Fotbal Comuna Recea, liderul clasamentului.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.