Sport

Super performanţă! Turdeanca Beatrice Moldovan, medaliată cu argint în Moscova

Prezentă alături de lotul naţional de junioare la turneul internaţional din Moscova, turdeanca Moldovan Beatrice dovedeşte că talentul şi munca sunt două „arme” care fac diferenţa oriunde în această lume.
Pregătită la Turda de antrenorul Florin Bordi, Beatrice a fost învăţată nu numai să boxeze ci şi să viseze. Să viseze că poate reuşi şi că poate ajunge acolo unde îşi doreşte dacă face totul cu seriozitate şi pasiune.
N-au împiedicat-o nici provocările acestui sport şi nici condiţiile în care se pregăteşte, iar acum se laudă cu o medalie de argint la turneul internaţional de la Moscova.
Deşi face box de un an şi recunoaşte că „nu am multă experienţă”, Beatrice dovedeşte în marile competiţii ceea ce a învăţat la Turda. Şi, mai ales, dovedeşte că se poate!
Este campioană naţională la categoria 72 kg, cadete, medaliată cu aur la Cupa României, iar sâmbătă, 20 aprilie, a cucerit medalia de argint la turneul internaţional din Moscova, fiind învinsă de o sportivă a ţării gazdă. Pentru Beatrice urmează Campionatul European unde îşi doreşte medalia de aur iar visul ei e să ajungă la Campionatul Mondial şi Jocurile Olimpice.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS