Tenis

Bogdan Cosmin Pop a câştigat turneul de tenis de masă organizat la Turda

Sâmbătă, 14 aprilie, în sala de sport a Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu” din Turda s-a desfăşurat  World Table Tennis Day 2018, eveniment sportiv organizat de AmaTur România și ITTF.

La finalul competiţiei, clasamentul a arătat astfel:

1.Pop Cosmin – Turda

2.Nascu Serban – Cluj Napoca

3.Teleki Zsolt – Cluj Napoca

4.Moldovan Ovidiu – Sighetu Marmaţiei

5.Gogu Gabriel – Cluj Napoca

6.Irimia Sorin Jr – Moineşti

7.Cherhat Dumitru – Cluj Napoca

8.Feher Robert –Turda

„Competiţia a fost un succes în ceea ce ne priveşte. Cu ocazia Zilei Internaţionale a tenisului de masă, Asociaţia Olimpia Turda a organizat această competiţie în sala de sport a Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda. Au participat sportivi foarte valoroşi din Cluj Napoca, Turda, Sighetu Marmaţiei,Câmpia Turzii. Toţi participanţii s-au simit minunat pe tot parcursul turneului şi a fost un climat prietenos unde oamenii au venit pentru a se simţi bine şi pentru a face sport într-un mediu profesionist.

Doresc să mulţumesc Primăriei Municipiului Turda pentru sprijinul şi încrederea acordată Asociaţiei Olimpia Turda prin proiectele depuse . Vom continua în aceeaşi manieră pentru a reuşi să atragem cât mai mulţi tineri şi iubitori de acest sport minunat care este tenisul de masă”, a declarat, pentru Ziarul 21, Bogdan Cosmin Pop, câştigătorul competiţiei.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS