Tenis

A debutat „Cupa Horea Hada” la tenis de câmp. Participare record pentru turneul de la Câmpia Turzii

Arena de tenis „Gavrilă Vaida” din Câmpia Turzii a găzduit în perioada 15-17 septembrie „Cupa Horea Hada” la tenis de câmp, competiţie care face parte din circuitul Tenis Partener.

La această ediție, pentru proba de simplu turneul a fost structurat pe nivelurile valorice 5, 6 şi 7, iar pentru proba de dublu, pe nivelul 6.

Turneul poartă numele celui care a fost Horea Hada, un mare iubitor al tenisului de câmp şi câştigător al ediţiei din 2014. Şi de această dată, familia, prietenii şi iubitorii sportului alb s-au reunit în semn de apreciere şi respect şi l-au purtat pe Horea în suflete, mângâiaţi de faptul că nu a fost şi nu va fi dat uitării şi mândri că acest turneu îi poartă numele.

Aşa cum probabil şi-ar fi dorit Horea, a fost o zi în care soarele a „zâmbit”, sportul alb a fost rege iar participanţii au impresionat prin calitatea jocului. O zi în care fiul lui Horea, Călin, a dovedit că talentul se moşteneşte şi tradiţia merge mai departe.

„Contează foarte mult pentru noi, familia, că acest turneu îi poartă numele. A fost un mare iubitor al sportului şi în special un iubitor al tenisului, era devotat şi făcea totul cu pasiune. E o competiţie frumoasă şi ne dorim să fie organizată în continuare. Vom duce mai departe numele şi pasiunea. Mulţumim celor care au venit astăzi aici şi au fost alături de noi. E un gest foarte frumos”, ne-a declarat Călin Nicolae Hada, fratele lui Horea.

„Felicitări tuturor participanților pentru faptul că au făcut din acest eveniment comemorativ unul cu o participare record pentru turneul de la Câmpia Turzii: 32 de jucători înscrişi la proba de simplu şi 8 echipe înscrise la proba de dublu. Ȋn final, cei mai în formă au învins dar cu toții au câştigat sub o formă sau alta. Sunt convins că Horea Hada ar fi mândru să ştie că turneul care îi poartă numele a atras atâta lume. Doresc să le mulţumesc celor care au ajutat la buna organizare a acestui turneu: familia Hada, cei doi tineri coorganizatori (Timea Budai şi Victor Vonica) şi nu puținii spectatori. Ȋn final, mă bucur că reprezentanți ai administraţiei locale au sprijinit acest turneu prin prezenţa lor. E bine că am reuşit ca la această competiție să punem mişcarea şi beneficiile ei pe binemeritatul loc fruntaș”, a precizat, pentru Ziarul 21, Radu Tiberiu Şerban, director de turneu.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.