Tenis

Tradiţia merge mai departe! Călin Hada, marele câştigător al „Cupei Horea Hada”

Duminică, 17 septembrie, Arena de tenis „Gavrilă Vaida” din Câmpia Turzii a găzduit ultimele partide ale turneului de tenis dedicat lui Horea Hada, partide în urma cărora s-au stabilit şi învingătorii competiţiei.
Aşa cum v-am anunţat, „Cupa Horea Hada” a făcut parte din circuitul Tenis Partener şi a fost organizată la simplu, nivelurile valorice 5, 6 şi 7, şi dublu, nivelul 6.
„În această zi de duminică, mişcarea a fost pe locul fruntaş. Felicit toţi participanţii care au făcut din acest concurs un eveniment reuşit şi mulţumesc celor care au sprijinit organizarea acestui turneu, familiei Hada care a fost alături de mine. Mulţumesc administraţiei locale care prin prezenţa ei ne arată sprijinul pentru tenis”, a precizat Radu Tiberiu Şerban, director de turneu.
Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul Dorin Lojigan şi viceprimarul Robert Szabo. Câştigător al probei de simplu, nivel 6, fiul lui Horea Hada, Călin, duce tradiţia mai departe şi aşa cum spunea Radu Tiberiu Şerban este „dovada talentului care curge în sângele familiei Hada.”
Vădit emoţionat, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan şi-a adus aminte de prietenul Horea Hada:
„Când am fost invitat, mă întrebam în ce calitate o să particip: de prieten, de avocat sau ca cel care l-a cunoscut ca om de afaceri pe Horea Hada. Am ales să particip în calitate de prieten. Vă mulţumesc că aţi ales să organizaţi acest turneu, sper ca aceasta să fie prima ediţie şi pot să vă promit că măcar în cei trei ani pe care îi mai am ca mandat veţi avea sprijinul nostru pentru a urma şi alte ediţii. Felicit câştigătorii, îl felicit pe Călin că duce mai departe ceea ce lui Horea i-a plăcut atât de mult. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!”.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.