Tenis

Turneul Tenis Partener şi-a desemnat câştigătorii

În perioada 9-10 iunie arena de tenis „Gavrilă Vaida” din Câmpia Turzii a găzduit Turneul Tenis Partener, eveniment sportiv la care s-au înscris 19 jucători, împărţiţi pe 3 niveluri de joc, 5, 6 şi 7, majoritatea participanţilor fiind din Cluj-Napoca şi Turda.

Sâmbătă, 9 iunie, în prima zi a întâlnirii s-au impus:

La nivelul 5, calificați în semifinale: George Nilca (Cluj-Napoca); Puiu Alexandru (Zalău); Bolog Matei (Cluj-Napoca); Chivu Dumitru (Cluj-Napoca).

La nivelul 6, calificați în finală: Onișor Florin și Gârbe Adrian (ambii din Cluj-Napoca);

La nivelul 7, calificați în finală: Vonica Victor și Corneliu Roș.

Duminică, 10 iunie, s-a stabilit clasamentul final, ultimul meci fiind cel de la nivelul 7. Fiind o zi foarte călduroasă şi nefiind din zonă, unii participanţi au ales să nu mai rămână la festivitatea de premiere, aşa că au fost recompensaţi cu diplome şi medalii cei care au răspuns prezent la final, şi anume:

la nivelul 6-Lucian Mircea Vonica (locul III)

la nivelul 5- Alexandru Puiu (locul I) şi Matei Bolog (locul II)

la nivelul 7-Corneliu Roş (locul I) şi Victor Lucian Vonica (locul II)

De premierea sportivilor s-a ocupat viceprimarul Sabin Ghemeş.

„S-a încheiat astăzi turneul Tenis Partener, o competiţie care nu va fi niciodată foarte mare ca număr de participanţi, dar tot timpul va fi cochetă ca baza sportivă în care ne aflăm, bază sportivă cu istorie, cu mulţi jucători buni care au plecat de aici. E un turneu de amatori la care ne bucurăm mult să participăm şi să ne simţim bine. Aceasta este esenţa unui turneu pentru sportul de masă. Felicitări tuturor!”, a precizat Radu Tiberiu Şerban, organizatorul evenimentului.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS