Fotbal

Turdeanca Mădălina Tătar omul meciului în România -Macedonia (3-0), gol și pasă de gol

Selecţionata României a învins echipa Macedoniei de Nord cu scorul de 3-0 (1-0), luni, la Skopje, în Grupa 1 a preliminariilor Campionatului European de fotbal feminin Under-19 din 2020.

Tricolorele s-au impus prin golurile marcate de Bianca Ienovan (Fortuna Becicherecu Mic), în minutul 6, Mădălina Tătar (Benfica), în minutul 49, şi Carmen Marcu (Universitatea Galaţi), în minutul 77. De precizat faptul că Tătar a pasat decisiv pentru golul cu numărul 2 dar a și ratat un penalty în minutul 71.

Selecţionerul Florin Bugar a aliniat echipa: Barbara Sandor – Adela Iosif, Anita Kis, Alexandra Tunoaia (căpitan), Otilia Durlă – Claudia Pană (Grigore, 60), Krisztina Beno, Cristina Tudorache (Camelia Daneliuc, 90+2), Bianca Ienovan – Carmen Marcu, Mădălina Maria Tătar.

După 1-1 cu Slovacia şi 0-7 cu Franţa, tricolorele au obţinut o victorie care păstrează şansele de calificare în turul de elită.

Turdeanca Mădălina Tătar a fost transferată în această vară de Benfica Lisabona la echipa feninină U-19.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS