<
Box

Turdeanul Szakacs Antonio locul III la Campionatele Naționale de Box

În perioada 12-17 octombrie la Tg. Jiu a avut loc Campionatul Național de Box pt juniori. Clubul Sportiv Bordi din Turda a participat cu un sportiv în persoana lui Szakacs Antonio  acesta reușind la finalul competiției să câștige loculIII național, la categoria 46 kg. O performanță mare pentru Turda venită în urma unei munci imense începută în urmă cu câtiva ani de către antrenorul Florin Bordi.

La finalul competiției Florin Bordi a declarat pentru Ziarul 21:

„O competiție grea, la care au participat cei mai buni pugiliști din țară. O competiție, practic în urma căreia se va alege componența Lotului Național pentru Campionatele Europene. Mă bucur că am putut ajunge cu un sportiv aici și mă bucur enorm pentru rezultatul obținut. Antonio este un sportiv talentat, muncitor, care a înțeles că performanța în acest sport vine doar în urma seriozității și a munci din sală. Mulțumesc tuturor care ne-au sprijinit aici vreau să amintesc conducerea primăriei Turda, dlui primar Cristian Matei, conducerii Companiei de Apă Arieș, dlui Bogdan Bobic, dnei Gianina Matei pentru sprijinul ei necondiționat precum și multor altor persoane cărora le cer scuze că nu-i amintesc dar acum sunt plin de emoție pentru bucuria locului III.”

Szakacs Antonio: „Sunt foarte fericit pentru această medalie, vreau să-i mulțumesc domnlui profesor Florin Bordi pentru că a avut încredere în mine, vreau să-i mulțumesc pentru sfaturile primite și pentru orele multe de antrenament. Promit să fiu mai bun și să mă antrenez și mai mult pe viitor”.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS