<
Fotbal

U Cluj Under 19 – Sticla Turda 2-7

Sticla Arieșul Turda a învins U Cluj under 19 cu scorul de 2-7 în primul amical din 2020. Partida a avut loc miercuri, 22 decembrie, pe terenul sintetic din Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu” (“Babeș”) din Cluj Napoca.

Dacă Adrian Falub, antrenorul lui U Cluj a urmări la lucru pe jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc în cantonamentul din Ungaria, contra celor de la Debreceni VSC, de cealaltă parte Constantin Olariu a mers la Cluj pentru meciul cu U cu scopul declarat de a îmbunătății sistemul de joc.

Deși deschiderea scorului a făcut-o Universitatea, sticlarii au întors rapid scorul în minutul 24. Ei bine, după asta a urmat nebunia, Arieșul Turda marcând încă de 6 ori.

Pentru turdeni au marcat: Florin Dan min. 24, David min. 28, Savu min, 50 și 70, Băețan min. 53, Lemnaru min. 68,  Varodi min. 76.

Pentru turdeni a evoluat si Lemnaru care a și înscris un gol. Lemnaru și-a exprimat dorința de a revenii la Arieșul Turda.

foto: UniversitateaCluj

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS