Fotbal

Victoria Viișoara învinge Olimpia Gherla (foto)

Victoria Viișoara a primit vizita Olimpiei Gherla, în etapa a X-a a Ligii a IV-a, județul Cluj. Elevii lui Gabriel Mocean au început bine meciul, având o ocazie mare încă din startul meciului, în minutul 7, când Sebastian Moldovan a rămas singur în careu, după o pasă a lui Damian, însă a șutat pe lângă poartă.

În minutul 13, Damian Puczi a avut o șansă de a deschide scorul, după o pasă cu exteriorul a jucătorului Sebastian Moldovan, însă portarul oaspeților a fost pe fază și a interceptat șutul nouarului.

Minutul 20 aduce o nouă ocazie pentru Victoria Viișoara, însă șutul lui Sebastian Moldovan, trece pe lângă poarta.

Partea doua a primei reprize a aparținut echipei din Gherla care, în minutul 28 au avut o semi ocazie, jucatorul cu numărul 94, Dani Zoltan, de la Olimpia Gherla, a centrat periculos însă colegul din atac a ratat intersecția cu mingea.

Iar în minutul 36, portarul gazdelor, Tibi Fekete a fost încercat cu un șut din interiorul careului, însă experiență portarului și-a spus cuvântul și a respins în afara terenului. S-a terminat prima repriză, scorul rămânând 0-0.

A doua repriză jocul și-a mai pierdut din intensitate, ocaziile fiind la ambele porți, însă deloc notabile. În minultul 62, antrenorul echipei Victoria Viișoara este inspirat din nou și îl înlocuiește pe Varga cu Herțeg. Ocaziile importante au fost după minutul 65, când Damian lovește plasa laterală după ce lobeaza portarul oaspeților. La nici doua minute distanță, Olimpia Gherla ratează deschiderea scorului după un șut de la 25 metri a lui Felecan.

De asemena, după un fault absolut inutil făcut în apropierea porții gazdelor și o lovitură liberă executată de jucătorul Olimpiei Gherla, Stan Alex, fundașul Victoriei Viișoara, Covaci Simion, respinge și îndepărtează pericolul.

Gazdele au cerut penalty, în minutul 78, după o intervenție asupra lui Damian, și în minutul 82, când tânărul Herțeg, a fost lovit fără minge în careu, însă decizia arbitrului nu a fost pe placul gazdelor și jocul a continuat.

Olimpia Gherla a avut o nouă ocazie în minutul 83 al meciului, însă fără rezultat.

Pe final de meci, tinerii jucători de la Victoria Viișoara au pus presiune pe Olimpia Gherla prin Herțeg, jucătorul mai sus menționat, au primit un penalty, după ce tânărul jucător în vârstă de 20 de ani a fost accidentat în careul oaspeților.

Sebastian Moldovan a marcat din penalty și a schimbat tabela la 1-0. Înainte de fluierul final arbitrului, Olimpia Gherla a avut o ocazie monumentală prin jucătorul cu numărul 99, Mureșan Florin, un șut puternic care a lovit bara transverasală.

Meci bun făcut de Victoria Viișoara care este neînvinsă de 4 meciuri ( 1 egal și 3 victorii) în campionat și are în acest moment 10 puncte și se află pe poziția 10, după 10 etape. Următoarea etapă, Victoria Viișoara are o deplasare grea la Iclod.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS