Fotbal

Victoria Viișoara trece de Unirea Iclod cu 3-2. Eurogol marcat de „Pele” de la mijlocul terenului

Zi de mare sărbătoare pentru Victoria Viișoara care a învins în deplasare Unirea Iclod cu scorul de 3-2 (1-0). Un meci nebun, cu multe faze de poartă pentru ambele echipe.

În minutul 39, după o pasă genială a jucătorului de mare talent, Damian Puczi, Sebastian Moldovan (Pele) deschide scorul pe terenul Iclodului.
În prima repriză s-a practicat un joc de fotbal frumos, ambele echipe având ocazii peste ocazii, însă rezultatul la pauză a rămas în favoarea viișorenilor.

La revenirea din vestiar, Unirea Iclod a atacat și a reușit să egaleze în minutul 49.
La faza imediat următoare, Damian Puczi îi mișcă subtil mingea lui Pele care șutează și reușește golul campionatului, vinclu de la mijlocul terenului.

Portarul oaspeților, Sorin Mihășan, a făcut un meci mare, reușind de mai multe ori să blocheze șuturile adversarilor. Însă în minutul 80, Unirea Iclod revine și marchează pentru 2-2, prin Dirjan, care a șutat imparabil în viclu porții apărate de Sorin Mihășan.

Când totul părea pierdut, Damian Puczy driblează tot ce îi vine în cale și marchează în minutul 88 și stabilește scorul final, 2-3.
Cu această victorie, Victoria Viișoara trece peste CSM Câmpia Turzii se distanțează la 3 puncte, și se clasează pe locul 9 cu 13 puncte.

Etapa viitoare, Victoria Viișoara așteaptă vizita echipei Sporting Apahida, meci ce va conta pentru etapa cu nr 12.

Echipa trimisă în teren de Gabriel Mocean:

Mihășan – Baciu, Covaci, Mocan, Tritean, Galea, Lingurar, Muresan, Herțeg, Puczi, Moldovan.S. Au mai intrat pe parcursul jocului: Ciungan.A, Rus.M, Balint, Petrovan.

Bucuria băieților de la Victoria Viișoara

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS