Fotbal

Victoria Viişoara – Vulturul Mintiu-Gherlii 0-1 (foto)

Sâmbătă, 5 octombrie, la baza sportivă din Viișoara, Victoria a primit vizita Vulturului Mintiu Gherlii într-un meci contând pentru etapa a V-a din liga 4 de fotbal, zona Cluj.

Elevii antrenați de Gabriel Mocian au început curajos meciul iar în minutul 5 Victoria Viișoara a avut prima fază periculoasă de poartă atunci când Varga Daniel trimite puternic spre poartă însă portarul Vulturului scoate în corner.

La patru minute diferență, Lingurar Antonio după o fază prelungită de atac șutează puțin peste poarta apărată de Petric Flaviu.

Imediat, Vulturul Mintiu Gherlii, care au făcut deplasarea la Viișoara cu o echipă tânără, a scăpat pe contraatac însă mingea trimisă de Vescan este respinsă de portarul Victoriei Viișoara în corner.

În minutul 19, Victoria Viișoara se află din nou în atac, după o recuperare a lui Galea mingea este pasată la Cungan Andrei acesta șutează puțin pe lângă poartă.

În minutul 21, Mintiu Gherlii beneficiază de o lovitură liberă care este executată bine mingea prinde pământul în fața portarului care scapă mingea în corner.

Cu șapte minute înainte de final, Victoria Viișoara forțează deschiderea scorului însă mingea trimisă de Puczi Damian trece peste poartă.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a avut-o Victoria Viișoara când Fekete Tibi degajează până în apropierea porții Mintiului, portarul advers iasă la minge, este triblat după care mingea ajunge la Puczi iar acesta cu poarta goală trimite peste.

A doua repriză s-a desfășurat în același ritm, cele mai multe ocazii de gol avându-le Victoria Viișoara, însă contrar cursului meciului, Vulturul Mintiu Gherlii deschide scorul prin Gică Cotuț în minutul 73, când după o centrare din laterar acesta reia în poarta apărată de Fekete Tibi.

S-a terminat 01 pentru Vulturul Mintiu Gherlii, dar elevii antrenați de Gabriel Mocian au fost aplaudați de cei prezenți la meci pentru meciul bun și dedicarea arătată în teren.

Pentru Victoria Viițoara urmează deplasarea de la Someșul Dej

Victoria Viișoara:

Titulari: Fekete Tibi, Baciu Cristian, Covaci Simion, Ogrean Sebastian, Mocan Gabriel, Tritean Radu, Ciungan Daniel, Lingurar Antonio.

Rezerve: Puczi Damian, Ciungan Andrei, Galea Alexandru, Cioargă Alin, Herțeg Ionuț, Rus Marcel, Rusu Rareș, Mureșan Cristian, Varga Daniel, Ciubuc Simion.

Publicată de Ziarul 21 pe Duminică, 6 octombrie 2019

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS