Fotbal

Victorie importantă pentru Unirea Triteni!Antrenorul Andrei Pintilie: „Am reuşit un joc destul de bun”

Unirea Triteni-CFR Dej 4-2 (2-1)

Sâmbătă, 3 noiembrie, Unirea Triteni a învins, pe teren propriu, CFR Dej într-un meci care a contat pentru etapa a 12-a a Ligii a IV-a la fotbal.

Andrei Gall a deschis scorul în minutul 13, dar Popan a restabilit egalitatea 8 minute mai târziu. Unirea Triteni a intrat la pauză cu un avans minim, după ce Andrei Pintilie l-a lăsat fără replică pe goalkeeperul echipei vizitatoare.

După reluare, Bituleanu a majorat diferenţa, iar în minutul 76 Andrei Pintilie şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor înscriind pentru 4-1.

Popan a replicat un minut mai târziu şi a stabilit scorul final: 4-2. Unirea Triteni a bifat a patra victorie din această ediţie de campionat şi cu un total de 14 puncte ocupă locul 9 în clasament.

Etapa viitoare, formaţia pregătită de Andrei Pintilie va întâlni, în deplasare, Sporting Apahida.

„Am reușit, pot zice, un joc destul de bun, în primul rând am reușit să avem o posesie prelungită care ne-a permis să avem puţină lejeritate în joc. Din păcate ratăm mult prea mult, nu reușim să ne concentrăm în faţa porții.

Chiar dacă adversarii nu ne-au pus probleme, nu s-a pus nici o secundă problema câștigătoarei, sunt nemulțumit pentru că am luat și azi două goluri pe neatenție și pe lipsa de marcaj, un marcaj mult prea larg.

Indiferent de adversar , indiferent de scor, băieții trebuie să înțeleagă ca au obligația să fie concentrați pe toată durata partidei pentru că numai așa putem progresa”, a concluzionat antrenorul Andrei Pintilie.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.