Sport

Victorie pentru Arieşul Mihai Viteazu în confruntarea cu CSM Câmpia Turzii

CSM Câmpia Turzii- Arieşul Mihai Viteazu 1-2 (0-0)
Sâmbătă, 20 aprilie, pe Stadionul Municipal Mihai Adam, s-a disputat derby-ul dintre CSM Câmpia Turzii şi Arieşul Mihai Viteazu, două formaţii care au luptat pentru locul IV în clasamentul Ligii a IV-a.
În prima parte a jocului niciuna dintre cele două formaţii nu a reuşit să pună probleme în jumătatea adversă şi astfel la pauză tabela de marcaj afişa 0-0.
Nici în debutul actului secund lucrurile n-au stat mai bine, dar golurile au venit pe final de meci.
Rareş Moldovan a deschis scorul în minutul 70, dar CSM Câmpia Turzii a replicat în minutul 83 graţie reuşitei lui Dănuţ Ştefan.
Crişan a punctat în minutul 89 şi a adus victoria pentru formaţia lui Artur Podar. Arieşul Mihai Viteazu a bifat victoria cu numărul 12 şi cu un total de 42 puncte ocupă locul 4 în clasamentul Ligii a IV-a, în timp ce echipa din Câmpia Turzii se află pe locul 5 cu un total de 41 puncte.
Etapa viitoare, Arieşul Mihai Viteazu va primi vizita formaţiei CFR Dej, iar CSM Câmpia Turzii se va deplasa pentru întâlnirea cu Unirea Triteni.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS